TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

 

A projekt címe: Határmenti kosárlabda játékok

Rövidítés: CB BASKET

Projektazonosító: HUSRB/1602/32/0004

Elkülönített forrásösszeg: 165.646,00 euró

Európai Uniós hozzájárulás (IPA): 140.799,10 euró

A projekt kezdete: 2017. 06. 01.

A projekt zárása: 2019. 07. 31.

Vezető kedvezményezett: Hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület

kedvezményezett:   „Spartak“ Ifjúsági Kosárlabda Klub

Elérhetőség:

Hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület

Cím: Lenkei utca 2, 6800 Hódmezővásárhely, Magyarország

Kapcsolattartó: Elek András 

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszámok: +36 62242683; +36 303380569

 Projekt leírása:

A két kosárlabda szervezet küldetése, hogy elősegítse a fiatal generáció egészséges foglalkoztatását. A kosárlabda, a csapatszellem és az egészséges életmód előmozdítása a társadalomban a két klub vezetésének elsődleges elve. Jelen intézkedés szándéka egy ilyen intézményi keret kialakítása, amely előmozdítja a közösségek közötti hosszú távú együttműködést, a szomszédos országok fiatal generációjába való fenntartható befektetés által.

A projekt fő célja olyan határokon átnyúló keret létrehozása, amely megkönnyíti a társadalmi beilleszkedést, és lehetőséget teremt az együttműködésre a fiatal generáció aktív részvételével a határ menti térségben folytatott sporttevékenységekben.

A projekt fő célcsoportja mindkét országban a 2003/2004-es és 2005/2006-os korosztály fiatal játékosai, akik közvetlenül részt vesznek minden tevékenységben és rendezvényen. Rajtuk kívül, a sporteseményeken részvevő két ország felnőtt játékosai, akik be lesznek vonva a fiatal játékosok képzésébe. Mindkét ország sport szakemberei, nevelők, edzők és sportvezetők képezik a tudás alapú célcsoportot.

A projekt a következő fő tevékenységekből tevődik össze:

  • Kosárlabda versenyek két korosztály számára. Összesen 6 torna kerül megszervezésre a két országban.
  • Szemináriumok (továbbképzés) edzők és testnevelők részére, egy-egy mindkét országban.
  • Közös edzőtábor két korosztály számára. Egy Hódmezővásárhelye, további egy pedig Szabadkán kerül megrendezésre.
  • Családi szabadidős napok / hétvégék és a Kültéri utcai kosárlabda események kerülnek megrendezésre. Egy Szerbiában, és egy Magyarországon.
  • Szerb edzők és játékosok Bemutató (promóciós) edzése vásárhelyi iskolában magyar gyerekek számára.

Az intézkedés megvalósítása révén e projekt jelentősen hozzájárul a CBC (határon átnyúló együttműködési) program hosszú távú céljához, erősítve a két szomszédos ország közösségei közötti kapcsolatokat, különös tekintettel a gyerekekre.

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is