Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Pécsre utazik április 8-án vasárnap a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák jelenleg a 13. helyen tanyáznak a bajnokságban. Hétvégi, fiatal tehetségekkel teletűzdelt ellenfelük viszont meglepően jól teljesít az idényben, stabilan birtokolják a 6. pozíciót.

A pécsiek bizakodva várhatják a találkozót, hiszen decemberben a Hódtói Sportcsarnokból is széles vigyorral távozhattak, és most is ők számítanak esélyesebbnek. Boris Krnjajski, Antoni Csanád, az alapokat Hódmezővásárhelyen megtanuló Demeter Attila és Veljko Dragasevic számítanak az együttes nehéz tüzéreinek. Nem szabad azonban csak a statisztikát néznünk, mivel Vásárhelyen úgy tudtak nyerni, hogy Demeter és Antoni nem volt ott. Helyettük viszont Popgyákunik és Bíró okozott fejfájást az akkor még Utasi Gábor által irányított Csongrád megyeieknek.

Két siker után múlt szombaton hazai pályán kapott ki a Békéstől a Kosársuli. Czuprák László fiainak ez azonban nem szegte kedvüket, és semmiképp sem pofonért utaznak a Dunántúlra. Az egy héttel ezelőtti kudarcban fontos szerepet játszott, hogy a még Nyíregyházán lesérülő, bokáját és térdét fájlaló Aleksandar Miletic nagyon hiányzott mind a védő, mind a támadó térfélen. Rossz hír, hogy sem ő, sem a békésiek elleni ütközet utolsó perceiben a vádlija miatt padra ülő Szabó Péter sem lép majd pályára. Mindketten edzenek ugyan, de ez a gárda szakmai vezetőinek döntése, akik jobbnak látták pihentetni őket a hamarosan induló rájátszás előtt.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb jövő szombaton, április 14-én 18:00-kor játszik hazai környezetben. A Nagykőrös elleni összecsapást az MMBF Földgáztároló Zrt-nek és a Szerencsejáték Zrt-nek köszönhetően ingyenesen láthatják a kék-sárga szurkolók.

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés