Logópályázat kiírására indított közösségi gyűjtést a Vásárhelyi Kosársuli. A mintegy 300 fiatal kosarassal foglalkozó sportszervezet 27 éves logóját cserélné le. A gyűjtést már akár 1000 forinttal is segíthetik a csapat szurkolói, melyet az Adjukossze.hu oldalon ajánlhatnak fel.

Mindig is büszkék voltunk arra, hogy erős közösség áll egyesületünk mögött. Úgy döntöttünk, hogy 30 éve szolgáló jóöreg hód logóját közösségi adománygyűjtésből újítjuk meg – olvasható a Kosársuli Facebook-oldalán. A logópályázatot kiírásának teljes költsége kb. 260.000 forintba kerül, erre gyűjtenek. Kiemelték azt is, hogy mindig is büszkék voltak az egyesület mögött álló közösségre, amely most így is megmutathatja összetartóerejét.


Martonosi János, a Kosársuli alelnöke elmondta: az emblémájukon szereplő, már majdnem három évtizede szolgáló öreg, zsákoló hód utódját szeretnék megalkotni. A pályázatukra beérkező alkotásokból pedig majd közösségi szavazással választanák ki a legjobbat. Egy amerikai típusú sportlogót szeretnének készíttetni, melyen továbbra is ott lenne a jelképpé vált hód és a kosárlabda is. Az új, fiatalos és dinamikus alkotás alapszínei természetesen a kék és a sárga lesz.

A sportvezető szerint a most indult gyűjtéshez bárki csatlakozhat, hiszen minden forint óriási segítséget jelent, így az 1000 forintos felajánlások is jó helyre kerülnek. Az adománygyűjtés ezen az oldalon érhető el, ahol néhány kattintás után bankkártyás fizetéssel támogatható a céljuk.

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés