Húszból húsz győzelemmel, hibátlan teljesítménnyel zárta a dél-keleti regionális bajnokságot a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U16-os csapata. Czibere Zoltán együttese kimagaslott a kadettmezőnyből, átlagosan 90 pontot dobott és mindössze 41-et kapott meccsenként. Következhet a régiós döntő, amelyre a következő napokban, hetekben gőzerővel készülnek a srácok.

 

Az utolsó három forduló eredménye:

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli - Szedeák/C 94-32

Kosársuli: Niksics 22, Lehoczki A 15, Farkas 10, Wolf 10, Kruzslicz 10, Molnár 7, Nagy 7, Szilágyi 5/3, Lehoczki 4, Kozma 2, Vereb 2 , Morton
 
Czibere Zoltán: "Magabiztos győzelmet arattunk egy nagyon sportszerű mérkőzésen. Gratulálok csapatomnak az újabb győzelemhez."

 

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli - Gyula 112-26

Kosársuli: Niksics 17, Kruzslicz 16, Wolf 16/6, Farkas 14, Szilágyi 14/6, Lehoczki 13, Molnár K. 8/3, Nagy 8, Kozma 2, Morton 2, Tóth 2 
 
Czibere Zoltán: "Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni és újabb magabiztos győzelmet szereztünk. Gratulálok a csapatomnak."

 

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli - Békési SzSK 72-45

Kosársuli: Kruzslicz 20/6, Wolf 15/3, Lehoczki A 11/3, Nagy 10, Niksics 8, Farkas 4, Morton 2, Lehoczki L 2, Szilágyi,Molnár, Kozma, Borús
 
Czibere Zoltán: "Remekül kezdtük az első negyedet és sikerült hamar magunkhoz ragadni a kezdeményezést. A második negyedben ellenfelünk védekezést váltott és nem tudtunk vele mit kezdeni, ennek köszönhetően döntetlennel vonultunk a szünetre. A második játékrészben sokkal nyugodtabban és pontosabban támadtunk . A védekezésünk továbbra is jól működött és végül bedaráltuk a vendég csapatot. Ezzel a győzelemmel veretlenül fejeztük be az alapszakasz második körét is, és készülünk a régiós döntőre! Gratulálok a csapatomnak!"

 

"Az elmúlt hetekben,hónapokban lejátszottuk a régiós bajnokság alapszakaszának második fordulóját. Ezt a kört is sikerült veretlenül zárnunk, így eddig a szezon összes mérkőzését megnyertük. Nem szeretnék senkit külön kiemelni, mert az eddigi jó szereplésünkben minden játékosunk munkája benne van. A következő hetekben készülünk a régiós döntőre. Remélhetőleg ott is tovább tudjuk nyújtani jó szériánkat, és régiós győzelemmel tudjuk befejezni az idei szezont" - tette hozzá a vezetőedző.

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés