Április végén rendezték a dél-keleti régiós jamboree-t Szolnokon, ahol a Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingeknek is jelenése volt. Bálint Erik együttese a Bajai Bácska FKE, majd a Bajai NKK/A csapatát is legyőzte, így továbbjutott az országos döntőbe, aminek pontos időpontja egyelőre nem ismert.

 

Eredmények:

Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingek - Bajai Bácska FKE 56-53

Vikingek: Papp 22, Herczeg 14, Török 10, Cseh 4, Forrai 3, Fejes 1, Szabó 1, Szanda-Nagy 1,

Bálint Erik: "Az elején sajnos bealudtunk kicsit és gyorsan hátrányba is kerültünk, de visszajöttünk a félidőre. Végig tudták a srácok, mi a cél és ez alapján hajtottak végig."


Bajai NKK/A - Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingek 57-72

Vikingek: Papp 32, Török 12, Herczeg 9, Fejes 5, Forrai 3, Májer 3, Cseh 3, Bánfi 2, Szabó 2, Somogyi 1,

Bálint Erik: "Fokozatosan őröltük fel ellenfelünket, szépen játszottak a srácok és egy percig sem engedtek ki. Gratulálok nekik!"

 

A siker kapcsán Bálint Erik nyilatkozott:

"Nagy feladat előtt állt a csapat, mivel a régiós jamboree-ra voltunk hivatalosak. Az elmúlt pár hétben annak a tudatában készültünk, hogy nagyon erős, jó csapatokkal fogunk találkozni. Mindenki egytől egyig elszántan látogatta az edzéseket, aminek meg is lett az eredménye. Tényleg mindenki beletette a maga részét ebbe a sikerbe, nem szeretnék senkit kiemelni" - mondta a vezetőedző, aki azt is elárulta, hogyan készülnek tovább a következő napokban.
"Plusz edzésekkel készülünk az országos jamboree-ra, ahova szeretnénk a legjobb formába érkezni. Szeretném, ha minél többet fejlődnének a srácok egyénileg, valamint az eddiginél is jobb közeget alkotnának."

 

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés