Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli néven szerepelnek a hódmezővásárhelyi kosárlabda-egyesület felnőtt- és utánpótláscsapatai a következő bajnoki idényben. A megye egyik legjelentősebb vállalkozása, a Bodrogi Bau Kft. támogatásának köszönhetően stabil háttérrel léphet pályára a kék-sárgák majd' 300 utánpótlás- és felnőtt játékosa a 2021–22-es szezonban.


"A Vásárhelyi Kosársulival közös sikeres múltunk miatt fontosnak tartottuk, hogy az egyesület mögé álljunk, és az új elnökséggel közösen vigyük tovább és fejlesszük dr. Elek András hagyatékát" – nyilatkozta az együttműködésről Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője. A cégvezető hozzátette, a támogatással szeretnék biztosítani, hogy az egyesületnél biztos alapokon állva dolgozhassanak. Ez lehet a záloga az utánpótlás- és felnőttcsapatok eredményes versenyeztetésének, valamint a további fejlődésnek.


Szabó Attila, a Kosársuli elnöke kiemelte, hogy néhány hónapja arra vállalkoztak az egyesület új elnökségének tagjaival, hogy dr. Elek András 27 éve alapított örökségét – az eddigiekhez hasonlóan – biztos alapokra építve viszik tovább. Nagyon sokat dolgoztak azon, hogy egy, a Bodrogi Bau Kft.-hez hasonló jelentős cég megismerje a céljaikat, értékeiket, és melléjük álljon. Hangsúlyozta: nagyon hálásak a támogatásért, amelyről szólva elmondta, hogy számukra az egyesületbe fektetett bizalom még a hozzájuk érkező anyagi forrásnál is nagyobb segítséget és motivációt jelent.


A megállapodás részleteiről és a jövő évi tervekről szeptember elején közös sajtótájékoztatón számol be a Bodrogi Bau Kft. és a Vásárhelyi Kosársuli.

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés