Hibátlan december Czibere Zoltán tanítványaitól.


Két mérkőzéssel folytatódott december közepén az U18-as bajnokság országos főtáblájának D csoportja a Vásárhelyi Kosársuli számára. Czibere Zoltán és Tóth Tamás csapata a Baja és a Jászberény elleni győzelmek után tökéletesen teljesített: előbb nagyon kiélezett meccset nyert meg óriási csatában Óbudán, majd hozta a kötelezőt a Pécs ellen. Folytatás a tabella 2. helyéről január 17-én, méghozzá a Lehel Kosársuli otthonában.

 

2020. december 13. Óbuda

Óbudai Kaszások KA- Vásárhelyi Kosársuli 75-77

Kosársuli: Karsai 14, Knyur 25/18, Filak 2, Kozma 6, Megyesi 13, Nánási 11/6, Németh 2, Csizmadia 4, Ocskó, Szántó
Czibere Zoltán: "Hatalmas győzelmet sikerült szereznünk. Köszönhetően annak, hogy végig nagyon fegyelmezettek voltunk támadásban és védekezésben is. Egy egészen jó színvonalú találkozón, óriási izgalmak között Knyur hatalmas dobásával sikerült magunk javára fordítani a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak, mert egy percre sem adták fel és nagyon akarták ezt a győzelmet!"

 

2020. december 19. Hódmezővásárhely

Vásárhelyi Kosársuli- NKA Pécs B 76-63

Kosársuli: Karsai 9, Filak 9/3, Knyur 19/6, Kozma 1, Megyesi 15, Nánási 1, Pánczél 9/3 ,Bősz ,Csizmadia 6, Németh 7. Ocskó, Szántó
Czibere Zoltán: "Esélyeshez méltóan kezdtük a mérkőzést (16-2). És ugyan voltak kisebb hullámvölgyeink, a találkozót végig kézben tartva sikerült idei utolsó mérkőzésünket megnyernünk. Gratulálok a fiúknak!"

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés