Czibere Zoltán és Tóth Tamás csapatára három meccs várt októberben.


A juniorcsapat az országos főtábla D jelzésű csoportjába került, ami a 17-32. csapatok erős mezőnyét jelenti. Októberre kezdésnek három találkozó jutott, a budapesti Kiss Lenke Akadémiával, a Bajával, valamint a Pécs/B-vel játszottak a mieink. Egy drámai, utolsó másodperces vereséget követően szépen, két remek győzelemmel sikerült a javítás. Folytatás novemberben, legelőször 5-én, csütörtökön a Hódtói Sportcsarnokban a Lehel Kosársuli ellen.

 

Eredmények:

 
Vásárhelyi Kosársuli - Kiss Lenke KS 67-70
                                 
Kosársuli: Molnár 7, Bősz 6/6, Nánási, Kozma 10, Németh 2, Karsai 17, Pánczél 8/6, Filak 10/3, Megyesi 7/3
 
Czibere Zoltán: "Egész mérkőzésen óriási problémánk volt a lepattanók megszerzésével és ehhez jött még a harmadik negyed, ahol képtelenek voltunk a kosárba találni. Így ellenfelünk tíz pont feletti előnyt épített ki. Az utolsó öt percben a letámadásnak köszönhetően ugyan visszajöttünk a mérkőzésbe, de egy drámai végjáték után, utolsó másodpercben kapott hárompontosdobással vereséget szenvedtünk. Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, mert nem adták fel és hihetetlen nagyot küzdöttek."

 
Vásárhelyi Kosársuli - Bajai Bácska 58-41
 
Kosársuli: Molnár 13/3, Bősz 3/3, Nánási, Kozma 14/6, Csizmadia, Pánczél 12/3, Filak, Németh 3,Megyesi 13
 
Czibere Zoltán: "A lepattanók megszerzésével ugyan megint voltak problémáink, viszont mezőnyben nagyon jól védekeztünk és végig kézben tartottuk a mérkőzést. Így megérdemelt győzelmet szereztünk. Gratulálok a fiúknak!"


NKA Pécs/B - Vásárhelyi Kosársuli 63-69

Kosársuli: Molnár 7,Bősz 2, Nánási, Ocskó, Kozma 16/3, Knyur 14, Karsai 4, Csizmadia, Pánczél 8/3, Filak 8, Németh, Megyesi 10
 
Czibere Zoltán: "Egy remek harmadik negyeddel sikerült megnyernünk a mérkőzést. Pozitívum, hogy végre rendben volt a lepattanózásunk és elfogadható volt a közeli dobásaink százaléka  is. Azonban nagyon sok labdát szórtunk el ismét a mezőnyben, ami majdnem a győzelmünkbe került. Gratulálok a fiúknak, mert óriásit küzdöttek a győzelemért! 

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés