Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Méghozzá az MKOSZ által javasolt előírásokat szem előtt tartva.

 

Noha a friss kormányrendelet értelmében a sportegyesületek számára engedélyezettek a közös edzések, mindemellett a Hódtói Sportcsarnok is lehetővé tenné a visszaállást a régi kerékvágásba, a vezetőség és az edzői kar úgy döntött, május 31-ig biztosan nem kezdődnek el a megszokott tréningek a Kosársulinál.

"A kosárlabda egy speciális sportág, folyamatos a testi érintkezés, a labda kézről kézre jár, így egyelőre maradunk az online irányított otthoni munkánál, kiegészítve heti háromszori, szabadban, szigorúan egyedül, a távolságot betartva végzett futómunkával. Személy szerint azt gondolom, furcsán jönne ki, ha iskolába nem mehetnek a gyerekek, de edzeni igen. Szerencsére nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel: az MKOSZ elnöksége sem javasolja május 31-ig a közös edzéseket. Első az egészség!" - fogalmazott dr. Elek András elnök.

Noha egyelőre nem látni, mi várható a közeljövőben (a szövetség a tervek szerint esetleges rövidített versenynaptárral oldaná meg a 2020/21-es bajnokságokat), reményeink szerint pár héten belül ismét elindulhat a megfelelő csoportos munka is.

Hajrá, Kosársuli!

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés