Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Immár három hete zajlanak az online tréningek az egyesületnél. A koronavírus-járvány alatt a gyerekek, továbbá a szülők is segítséget kapnak. 

Április elején kezdődtek edzőink összehangolt kommunikációjának és munkájának köszönhetően az online tréningek.

A Kosársuli játékosai otthoni feladatokkal készülnek, a vasarhelyikosarsuli.blog.hu-n és a közösségi médiás csoportokban a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki saját becsületével végzi a dolgát. Az általános erőnlét fenntartásáért remek gyakorlatokkal, emellett motivációs ösztönzéssel az utánpótlás-szakosztályvezető, Vas Péter felel, aki elárulta: fontos a folyamatos visszacsatolás és ellenőrzés, így a következőkben is lesz olyan, hogy felmérik, ki mennyit csinált meg az edzésekből - a fejlődés ugyanis nem állhat meg ilyenkor sem.

A Kosársuli a szülőkre is gondol: dr. Elek András elnök kiemelte, március 15. óta nem kell tagdíjat fizetni, ezzel is könnyebbé téve a nehéz helyzetet.

Hajrá, Kosársuli!

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés