Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

A koronavírus-járvány által okozott nehéz helyzetben a körülményekhez képest remekül indult újra az élet a Vásárhelyi Kosársulinál.


Korábban többször is hírt adtunk arról, hogy a 2019/20-as idény törlése és a "várakozó" álláspont ellenére ismét zajlik a munka az egyesületnél. Minden remény szerint tavasz végén, nyár elején lehet ismét edzéseket tartani, addig edzőink összehangolt kommunikációjának és munkájának köszönhetően online tréningekkel, otthoni feladatokkal készülnek a játékosok.

Szabó Attila az U11-U12-eseknek, vezetőedzőnk, Tóth Tamás a felnőttcsapat tagjai mellett az U14-U20-as korosztálynak nyújt speciális képzést, míg Vas Péter az általános erőnléti gyakorlatokért felel. Létrejött egy blogfelület annak érdekében, hogy a legkisebbek is formában maradhassanak: a vasarhelyikosarsuli.blog.hu-n folyamatos edzést kapnak a fiatalok.

"A nagyobbak, azaz az U13-as korosztálytól felfelé a saját Facebook-csoportjukban folytatják a gyakorlatokat. A rendszer célja, hogy az otthonlét mellett sportoljanak, ehhez kapnak tőlünk segítséget. Mindenkinek különbözőek a lehetőségeik, helyük, ahol végrehajtják a feladatokat, ezért a "legegyszerűbb" lehetőségre operálunk. Tartjuk a lelket bennük, mindenki a saját motivációja szerint csinálja, és aki most is szorgalmas, az előrébb lesz, ha újra pályára lépünk" - mondta a rendszerrel kapcsolatosan Szabó Attila.

Természetesen mindannyian bízunk abban, hogy a helyzet minél hamarabb megoldódik és visszatérhetünk a rendes kerékvágásba.

Addig is: hajrá, Kosársuli!

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés