Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Hasznos hétvégén van túl mind az öt csapatunk. 


Az országos Kenguru kupa 6. fordulójában léptek pályára U11-eseink az elmúlt hétvégén. Czuprák László csapata kettőből kettőt nyert, Kelemen Balázs, Patkós József, Perák Denis és Szabó Attila tanítványai is ügyesen fejlődnek hétről hétre. 

 

 

C-csoport, Jászberény:

ACS Baschet Star Oradea II - Vásárhelyi Villámok 104-31

Ld.: Vörös 7, Molnár 6, Tóth 5, Hebők 4, Utasi 4, Csáki 3, Pósa 1, Gajdos 1

Patkós József: "Hosszú, fárasztó út után kerültünk a pályára, valamint nem tudtunk eléggé ráhangolódni se a meccsre. A feldobástól kezdve nagyon agresszív volt az ellenfél, amit kissé megilletődötten kezeltünk. Sok volt a kontakt, az ellenfél 4 játékosa is a kipontozódás szélén, lehetett volna még fújni bőven, de nem ez döntött. Fizikálisan jobb volt az ellenfél, valamint a dobások is magabiztosabbak voltak. Megpróbáltunk mindent, nem adtuk fel."

Vásárhelyi Villámok  Lehel Kosársuli 44-55

Ld: Tóth 11, Hebők 8, Gajdos 8, Vörös 4, Csáki 4, Kurunczi 3, Pósa 3, Utasi 2, Molnár 1

Patkós József: "A második mérkőzésre kellő képpen bemelegedtünk és ki is merültünk. Hasonló képességű csapattal játszottunk visszavágót. Az elején sajnos elengedtük a hazaiakat, majd igyekeztünk felzárkózni. 2 perccel a vége előtt még volt esély, de elszalasztottuk. Egyénileg ügyesen helyt álltak a fiúk, viszont csapat szinten még mindig kicsit kapkodós volt a játék, ami hibákat eredményezett. Minden játékosomnak dicséret, aki részt vett a hétvégi tornán."

 

D-csoport, Hódmezővásárhely:

Vásárhelyi Párduckölykök – ACS Baschet Star Oradea IV 34-75 (10-20, 13-30, 5-7, 6-18)

Borus Zala 15, Soós Balázs 10, Morton Zalán 3, Varga Dávid 2, Huszár Vince 2, Forrai Félix 1, Kis Barnabás 1, Kőhegyi Máté, Herczeg Alex, Páska Zsombor.

Perák Denis: "Egy olyan csapat ellen léptünk pályára, akik jelenleg sokkal előrébb tartanak nálunk, így reális esélyünk nem volt a győzelemre, ennek ellenére végig küzdöttünk és mindent megtettünk a tisztes helytállásért. Ha győzni nem is tudtunk, a további felkészülésünk szempontjából mégis hasznos mérkőzés volt."
ACS Baschet Star Oradea IV. -  Vásárhelyi Delfinek  70:53

ld.: Bősz Olivér 14, Hegyes Csongor 12, Kis Bendegúz 7, Hegyi Valér 5, Fodor Milán 3, Radnai Patrik 3, László Bence 4, Fejes Péter 4 , Gyenge Máté 4 , Bartusz Szabolcs 1
 
Szabó Attila: "A Nagyvárad ellen mindig nehéz meccset játszunk. Agresszív védekezésük feladja a leckét nekünk, szokatlan helyzeteket teremt, de ebből lehet tanulni, és mi akarunk is. Sokkal jobban alkalmazkodtunk mint legutóbb, már döcögősen, de tudtuk a saját játékunkat játszani. Fejlődésre tökéletes mérkőzés volt, gratulálok a nagyváradi csapatnak!"
 


Vásárhelyi Delfinek – Vásárhelyi Párduckölykök 60-56 (12-8, 12-20, 15-6, 21-22)

ld.: Bősz Olivér 9, Hegyes Csongor 10, Kis Bendegúz 11, Hegyi Valér 9, Fodor Milán 1, Radnai Patrik 2, László Bence 6, Fejes Péter 4 , Gyenge Máté 1 , Bartusz Szabolcs 7, ill. Borus Zala 26, Morton Zalán 9, Soós Balázs 7, Varga Dávid 5, Herczeg Alex 3, Kis Barnabás 3, Kőhegyi Máté 1, Forrai Félix 1, Huszár Vince 1, Páska Zsombor.

Szabó Attila: "Dupláztunk, igy fáradtabban keztük a meccset, de gyorsan belelendültünk. Két fordulóval ezelőtt, kikaptunk a párduckölyköktől, most szerettünk volna bizonyítani, ez sikerült. Hatékonyan védekeztünk ( bár az ellenfél legeredményesebb játékosa 26! pontot dobott), és a támadásunk is összeállt az előző fordulókhoz képest. Folyamatosan javulunk, egyre szebb a játék képe, igaz még sok tanulni valónk van, de "első éves" csapattól, szép teljesítmény. Gratulálok a fiúknak, nagyon megérdemelték a győzelmet!"

Perák Denis: "Az első párharccal ellentétben egy szoros, igazi ki-ki mérkőzést játszottunk a Delfinek ellen. A végén sajnos mi maradunk alul. Egy kicsit több szerencsével talán máshogy alakult volna, de ez most így sikerült. Ismét sok hibával játszottunk, nem volt meg a kellő koncentráció. Sajnos mostanában sérülések és betegségek hátráltatnak minket, ezúton is jobbulást kívánok nekik! Ezen a napon ennyire futotta, a következő fordulóban igyekszünk javítani!"G-csoport, Hódmezővásárhely:


HSA Tigrisek-Szeged KE Madách 53-63
Oltványi Dóra 17, Grochulski Hanna 8, Keresztes Gréta 9 , Szenti Kitti 3, Borovics Boglárka , Kérdő Luca , Török Almira 2  , Szöllősi Viktória 16, Rostás Adrienn, Grochulski Halina 1


HSA Tigrisek-Ricsilla GFF gyakorló Szarvas 61- 86
Oltványi Dóra 21, Grochulski Hanna 5, Keresztes Gréta 15 , Szenti Kitti 7, Borovics Boglárka 1 ,Kérdő Luca 1, Török Almira 4,  Szöllősi Viktória 8, Rostás Adrienn, Grochulski Halina

Kelemen Balázs: "Annak ellenére , hogy kikaptunk ,nagyon ügyesek voltak a csajok . Két erősebb ellenféllel játszottunk ,így akár már egy győzelem is bravúr lett volna. Az első meccsen kulcspillanatokban maradtak ki ziccerek , így nem jött össze a bravúr . A második  meccsen 3. negyedik tartottuk magunkat aztán a  negyedik negyedre elfáradtunk és 25 pont lett végül a különbség."

L-csoport, Hódmezővásárhely:

Vásárhelyi Krokodilok – Szeged KE Karolina lány 54 : 27 (20:2; 12:8; 12:5; 7:10)

Krokodilok: Nagy 19, Pap 1, Zvara 2, Kis 7, Papp 1, Ajtai 4, Megyeri 1, Tirla 0, Jászai 3, Szeri 0, Molnár 3, Rostás 0.

Czuprák László edző: "Az első negyed jó teljesítménye meghatározta a mérkőzés végeredményét. A harmadik és negyedik negyed szorosabb volt a vártnál de a győzelmünk nem forgott veszélyben. A csapatból szinte mindenki jó teljesítményt nyújtott."

Vásárhelyi Krokodilok – Szentes / KK vegyes 37:24 (4:6; 11:2; 16:10; 6:6)

Krokodilok: Nagy 11, Pap 9, Zvara 7, Kis 5, Papp 4, Ajtai 8, Megyeri 2, Tirla 2, Jászai 2, Szeri 0, Molnár 0, Rostás 0.

Czuprák László edző: "Ezen a mérkőzésen inkább a küzdelem dominált. Megmutatkozik a dobott pontok számában. A második illetve a harmadik negyed eldöntötte a mérkőzést. A csapatnak gratulálok a két megnyert mérkőzéséhez."

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés