Szöginé Kotormán Zsuzsanna, Molnár Bence, Szabó Attila és Vuk Pavlovic tanítványai is pályára léptek.


Az országos U12-es bajnokság 6. fordulójában mind a négy vásárhelyi alakulat játszott február végén és március elején. Közülük kettő, a Pumák és a Kacsák is nyerni tudott, ám a Sasok és a Párducok is szoros és hasznos meccseken vannak túl - mind a lányok, mind a fiúk kitettek magukért.


Eredmények:

Békési Gladiátorok - Vásárhelyi Párducok 55-52

Párducok: Domján 15, Molnár 13, Borus 9, Vereb 4, Kis 3, Baksics 3, Fazekas 2, Morton 1, Schindler 1, Buzás 1, Kokovai -, Soós -
Pavlovic Vuk: "Izgalmas mérkőzést játszottunk a Békéssel, kiegyenlített volt a küzdelem. A végjátékban dőlt el, kicsit nagyobb koncentrációval nyerhettünk volna."
 
Vásárhelyi Párducok - Kecskeméti KA Vadmacskák 48-51
Párducok: Domján 10, Vereb 10, Molnár 9, Baksics 5, Borus 5, Soós 4, Fazekas 2, Kokovai 1, Morton 1, Schindler 1, Kis -, Buzás -
Pavlovic Vuk: "Jó tempóban játszottunk, nem érződött a Fiúkon, hogy a második mérkőzésük aznap. Kiegyenlített volt ez az összecsapás is, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt szerezni. Hasonlóan az előző meccshez, az utolsó percekben rontottunk védekezésben, illetve nem mentek be a dobásaink, kicsúszott a győzelem a kezeink közül. Hasznos mérkőzések voltak, ebből is tanultunk."

 
Vásárhelyi Kacsák -  RICSILLA - GFF GYAKORLÓ SZARVAS  59:36
Kacsák: Kocsis Kevin 10, Hackl Tamás 5, Bartusz Szabolcs 7,  Becsei István 9, László Bence 6, Bősz Olivér 7, Kis Bendegúz 7, Soós Dezső Mór -, Hegyes Csongor 8, Sándor Levente -, Gedai Botond -, Bozó Máté -
 
Szabó Attila: "Ezen a mérkőzésen játszottunk úgy, ahogy mindig is szeretném. Az egész  csapat kivette a részét a játékból. Védekezésben agresszívan, szoros emberfogást mutatva, folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket. Támadásban sok összjáték, sok gyorsindítás, és szép kosarakat szereztünk. Szakmailag fontos egységek mellett, aminek a legjobban örültem, hogy mindenki élvezte a játékot, 12 boldog gyerekkel nyertük meg a meccset! Gratulálok a fiúknak!"
 
Békéscsabai KK- Vásárhelyi Kacsák 61:52
Kacsák: Kocsis Kevin 4, Hackl Tamás 2, Bartusz Szabolcs 3,  Becsei István 17, László Bence 3, Bősz Olivér 13, Kis Bendegúz -, Soós Dezső Mór 2, Hegyes Csongor 2, Sándor Levente 1, Gedai Botond -, Bozó Máté 4
 
Szabó Attila: "A Békéscsabaiak erősebbek és nagyobbak voltak, de mi nem adtuk fel. Az utolsó pillanatig volt esélyünk, és küzdöttünk. Nehezen tudtunk reagálni a félpályás védekezésükre, így szenvedtünk a támadásainkban. Ezt is meg kell még tanulnunk, de van időnk.
Gratulálok a Békéscsabának, és büszke vagyok a fiukra, az egész napos teljesítményük miatt!"


 
HSA Sasok- Szeged KE Sárkány: 38-52
Dobók: Balogh 13, Oltványi 7, Szöllősi 6, Sándor 3, Keresztes 3, Török 2, Pap 2, Mucsi 1, Héjja 1. 
Molnár Bence: "Sajnos a sok beteg miatt tartalékos felállásban léptünk pályára a hétvégén, ennek ellenére sokáig jól tartottuk magunkat, viszont a rengeteg kihagyott ziccer nem fért bele."
 
Szeged KE Tigrisek- HSA Sasok: 56-52
Dobók: Balogh 16, Keresztes 11, Pap 11, Szöllősi 8, Sándor 3, Oltványi 3.
Molnár Bence: "A második meccsen is főleg a helyzetkihasználással voltak gondok, a lányok kicsit el is fáradtak már erre a találkozóra, így sajnos szoros meccsen nem sikerült megszereznünk a győzelmet."


 
HSA Pumák - Szeged KE Madách 27:46 (2-9,8-10,10-7,7-20)
Pumák: Szücs 12, Kokovai 8 Dani 5, Kátai-Tóth 1, Héjja R 1, Megyesi-,Kis B-,Kiss K-,Baranyai - Vinczenti E-,Nyíri-, Héjja K-.
Szöginé Kotormán Zsuzsanna: "A lányok álmosan kezdtek és végig enerváltan játszottak. Alapvető hiba a dobás pontatlanság volt, nem figyeltek a befejezésre. Számos jó helyzet kialakítása eredmény nélkül maradt. Egy közepes iramú mérkőzésen maradtunk alul. Gratulálok az ellenfélnek!"
 
Ricsilla Kunszentmárton - HSA Pumák 25 : 55   (5-14, 9-13, 4-10, 7-18)
Pumák: Szücs 24, Kokovai 13, megyesi 5, Dani 4, Kis B 4, Nyíri 4, Héjja R 1, Kátai-Tóth-, Kiss K-, Baranyi-, Vinczenti E-, Héjja K-.
Szöginé Kotormán Zsuzsanna: "Második mérkőzésünket sem tudtuk pörgősen és koncentráltan játszani.Pontatlanságok voltak a helyzetkihasználásban ennek ellenére sikerült a mérkőzést megnyerni. A védekezés még elfogadható volt, szabad labdákért küzdöttek a lányok, ez dicséretes! Remélem ezek a mérkőzések csak a tavaszi fáradságnak tudhatók be!"
 

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés