Noha a nagy álom nem jött össze, egy percig sem adta fel a kadettcsapat. 

 

Az Óbudai Kaszások volt a Vásárhelyi Kosársuli U16-osainak ellenfele az országos főtáblára jutásért. Nem járt messze attól Saša Vejinović csapata, hogy kisebb csodát végrehajtva a legjobb 16 között játszhasson tavasszal, ám meg kellett hajolnia a fővárosi rivális előtt - igaz, így is minden dicséretet megérdemel a tehetséges alakulat, akik így a regionális bajnokságban folytathatják. 

 

U16-os fiú kadettbajnokság, a főtáblára jutásért:

 

Vásárhelyi Kosársuli - Óbudai Kaszások 81-94 (17-19, 21-32, 21-20, 22-23)

Pontdobók: Ságodi Róbert 24, Bősz Richárd 8, Szántó Péter, Nánási Patrik 7, Vojnics Máté 2, Molnár Ádám, Karsai Balázs 13, Csizmadia Bence 11, Ocskó Balázs, Utasi Zsombor 6, Varga Szilárd 10, Bereczki Ádám.

 

Óbudai Kaszások - Vásárhelyi Kosársuli 80-66 (20-19, 18-12, 24-20, 18-15)

Pontdobók: Ságodi Róbert 20, Bősz Richárd, Szántó Péter 2, Nánási Patrik 2, Vojnics Máté, Molnár Ádám, Karsai Balázs 14, Csizmadia Bence 11, Ocskó Balázs, Utasi Zsombor 11, Varga Szilárd 6, Bereczki Ádám.

 

Saša Vejinović: "Megérdemelten kerül vissza a Kaszások csapata a legjobb 16 közé. Nagyon jó volt ellenük játszani, hisz ez a két meccs volt eddig idén, ami többet ért bármelyiknél a regionális bajnokságból. Ezt a részét is sajnálom nagyon, hisz a srácok többet fejlődtek ez a két meccs alatt, mint egész évben bármelyiktől. Nagyon rossz százalékkal dobtunk a mérkőzéseken az ellenfél behúzódós védekezése ellen. Sok fizikális különbség is volt a két csapat közt, ezt a lepattanók aránya is mutatja. Mindezektől függetlenül mérhetetlenül büszke vagyok a srácokra, sérülések, betegségek ellenére egy percig sem adták fel a közös célunkat. Erről szól a kosárlabda. Ezúttal is köszönöm nekik."

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés