A Pápa érkezik a Hódtói Sportcsarnokba.

 

Nincs megállás az NB I/B Zöld csoportjában, szombaton újabb hazai mérkőzés következik U20-as és felnőttcsapatunk számára. Az ellenfél az a Pápa lesz, amelynek fiataljai ellen egyértelmű esélyes Tóth Tamás második helyen álló csapata (a Veszprém megyeiek jelenleg a tizenkettedikek), a felnőtteknél nem ilyen egyszerű a képlet, valódi rangadóra lehet kilátás a pillanatnyilag negyedik, legutóbb az Újpestet verő csapat és a szintén jó formában lévő mieink között.

A mérkőzést megelőzően vezetőedzőnk latolgatta az esélyeket. "Egy hasonló stílusú csapat érkezik hozzánk, így tudjuk, mire számíthatunk. Nagyon jó évet megy a Pápa, hosszú hetek óta kibérelték az előkelő negyedik pozíciót a tabellán. Ősszel szoros mérkőzésen maradtunk alul náluk egy nyerhető meccsen, így pláne van miért visszavágnunk. Több jó játékosuk van egyénileg, akik bármikor el tudnak dönteni meccseket, így nem is szeretnék senkit sem kiemelni tőlük. Sok győzelmük az utolsó negyedben született meg, így negyven percen keresztül koncentrálnunk kell, ha hozni szeretnénk ezt a rangadót.

A héten a szokott ritmusban edzettünk, mindenki készen áll a szombati meccsre, pár dolgot csiszolunk még.

Az elmúlt két hazai meccsünk nagyon jól sikerült, azt a küzdőszellemet kell most is hozni a játékosaimnak. Nehéz és szoros mérkőzésre számítok, ezért minden szurkolóra szükség lesz, akár egyetlen labdán is múlhat ez az ütközet. Az elmúlt tizenkét bajnokinkból nyolcat megnyertünk, ezt a mérleget szeretnénk tovább erősíteni."

 

A Vásárhelyi Kosársuli-Concordia Motax KC Pápa mérkőzés szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Előtte, 16 órától az U20-asok lépnek pályára. Minden szurkolóra szükségünk lesz!

Hajrá, Kosársuli!

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés