Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

A Szolnoki Olajbányász otthonában lép pályára szerdán a Vásárhelyi Kosársuli. Csapataink nehéznek ígérkező mérkőzésekkel zárják a naptári esztendőt.

 

Remek formában lévő U20-asaink toronymagas favoritként látogatnak a sereghajtóhoz, amely eddigi tizenegy találkozójából tízet elveszített és mindössze egyet nyert meg. Tóth Tamás fiataljai pont ellentétesen állnak, a 10-1-es mérleg és a hétmeccses győzelmi széria könnyedén nyolcra nőhet ma - a cél a pillanatnyi 2. hely bebiztosítása a hibátlan pécsiek mögött. 

A tabellán 11. felnőttcsapatunkra nem vár sétagalopp, a tehetséges játékosokkal felvértezett szolnokiak jelenleg nyolcadikok (6 győzelem, 7 vereség) - egy esetleges sikerrel pont megelőzné Szarvas Gábor alakulatát Tóth Tamás legénysége. A hazai környezetben 4-4-gyel álló Olajbányász egyik legnagyobb erőssége a nigériai születésű, magyar állampolgársággal is rendelkező, kiválóan lepattanózó Samuel Taiwo, aki többekkel egyetemben az A-csoportos csapat tagja is.

 

Az U20-asok 15 óra 30 perckor, a felnőttek 18 órakor játszanak.

Hajrá, Kosársuli!

 

 

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés