Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulójában az Eger látogat a Hódtói Sportcsarnokba. Egyértelmű esélyesként várhatjuk a két találkozót.

 

Remek formában lévő, a tabellán második helyen álló U20-asaink újabb fontos sikerre készülnek a hatodik hevesiek ellen, míg felnőttcsapatunk a Bonyháddal szembeni, fantasztikus győzelmet követően ismét hazai pályán örvendeztetnék meg a szurkolókat. Nem szabad félvállról venni azonban a sereghajtót, erre int vezetőedzőnk, Tóth Tamás is. "Ismét hazai környezetben játszunk, ami ismét extra motivációt jelent számunkra. Fontos bajnoki előtt állunk, egyáltalán nem szabad lebecsülni a mindig szívósan küzdő egri csapatot. Az eddig dobott és kapott pontjaiknak az átlaga közel azonos a miénkkel, csupán eggyel több győzelmünk van a hevesieknél, így a számok tükrében sem ígérkezik sétagaloppnak a szombat esténk. Négy játékosukra készülünk, Varga Imre sérült, ezúton is jobbulást kívánok neki!" - mondta Váczi Péter csapatáról, akiknél a bajnokság egyik legponterősebb játékosa is szerepel Máté Balázs személyében.

 
"Nálunk a héten pár kisebb betegség hátráltatta a munkát, de egyetlen célunk van, az pedig az újabb győzelem! Az előző fordulóban a Bonyhád ellen is nehéz összecsapásra számítottam, ami teljesen be is igazolódott. Úgy gondolom, az Eger elleni derbi sem lesz sokkal könnyebb. Szeretném, ha ismét jól szállna be a meccsbe a kispadom, mert kezd összeállni a megfelelő hierarchia és az egészséges egyéni felelősségvállalás a csapaton belül, ezt igyekszem minél jobban érvényesíteni.
 
Maximálisan elégedett voltam a Bonyhád ellen mind a kezdő ötösöm, mind a cserejátékosok teljesítményével és kifejezetten szimpatikus volt számomra, amilyen lelkesedéssel hajtották egymást a csapattársak. Nem mehetek el szó nélkül a közönségünk mellett sem, mert régen látott jó hangulatot varázsoltak a lelátón, nagy erőt adott ez nekünk a nehéz percekben. Ezt a pozitív hozzáállást és ezt a mentális erőt kell folytatnunk közösen és akkor sikerülni fog tovább zárkóznunk a középmezőny után."
 
 
Az U20-asok találkozója november 30-án, szombaton 16 órakor, a felnőttek összecsapása 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A belépés ingyenes, várjuk szurkolóinkat!
 

Hajrá, Kosársuli!

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés