Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Dupla rangadót láthat a Hódtói Sportcsarnok közönsége szerdán, hisz 16 órától az U20-asok, 18 óra 30 perctől a felnőttek játszanak az Óbudai Kaszások ellen.

 

5-1-es mérleggel álló fiataljaink jelenleg negyedikek a tabellán, egy hellyel az eggyel több meccset játszó és nyerő rivális mögött. A felnőttcsapat legutóbbi hazai összecsapásán, a Sopron ellenében megszerezte első győzelmét a bajnokságban, ám bravúrra lenne szükség a Kaszásokkal szemben - Armaghani Saeed együttese nyolcból hat mérkőzést nyert meg idén, és jó formában érkezik. Emlékezhetünk, hogy a legutóbbi idény bronzcsatáján alulmaradtunk, most kicsit ezt is feledtethetnénk. 

A találkozók előtt vezetőedzőnk, Tóth Tamás latolgatta az esélyeket. "Múlt pénteken Cegléden csak egy félidőt bírtunk azon a szinten játszani, ahogyan negyvenet szeretnénk. A második félidőben átrohant rajtunk a jóval fizikálisabb ellenfelünk, túl sok helytelen döntést hoztunk. Kevés pozitívuma volt a meccsnek, csupán hogy mindenki pályára került, mindenki szerzett kosarat és senki sem sérült le. 

Szerdán van miért visszavágni a Kaszásoknak, hiszen tavasszal a bronzcsatában ők kerültek ki győztesen ellenünk. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert ha nem szeretnénk jobban leszakadni a középmezőnytől, akkor mindenképpen győznünk kell.
 
Nem kell ecsetelnem a mérkőzés fontosságát, a maximumot várom el a játékosaimtól. Nincs végre hiányzónk, így neki kell esnünk a kellemetlen stílusú óbudaiaknak.
 
Csapatuk vezére ebben a szezonban is az amerikai Rosemond, de több tehetséges játékosuk is van. Hat győzelmük mellett csupán kétszer hagyták el vesztesen a pályát, legutóbb éppen a bombaerős Újpestet fektették két vállra. Idén is a dobogó vagy akár a feljutás a céljuk, így rettentő nehéz küzdelemre számítok. 

 

Védekezésben a betöréseket és a támadólepattanók számát kell visszaszorítanunk, míg támadásban az eddiginél sokkal jobb dobószázalék fog kelleni a bravúrgyőzelemhez. 
 
A hétköznap ellenére bízok benne, hogy sokan kijönnek a Hódtóiba szurkolni nekünk, mert csak együtt lehetünk eredményesek!
 
 
A belépés díjtalan, legyünk minél többen!
 

Hajrá, Kosársuli! 

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés