Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Szeptember 21-én, szombaton elkezdődik az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idénye a Vásárhelyi Kosársuli számára. Sűrű, hosszú szezonra számíthat Tóth Tamás együttese.
Az alapszakasz hat hónapja alatt összesen huszonnyolc bajnokit játszanak a csapatok, amelyben „pihenésre” jóformán egyáltalán nem lesz lehetőség: az előző kiíráshoz képest kettővel több gárda nevezett, így a Hepp-kupával együtt gyakorlatilag minden hétvégén, és helyenként hét közben is rendeznek találkozókat.

A 2019-es naptári évben az összecsapások fele, azaz tizennégy mérkőzés vár a Kosársulira, amelyből hatot itthon, nyolcat idegenben vív a csapat.

 

A Békés elleni kezdés után egy héttel Debrecenbe látogatunk, és külön nehézséget ad a rajtnak, hogy október végéig ötből mindössze egyszer lépünk pályára a Hódtóiban: október 5-én, szombaton az Újpest ellenében. Novemberben egy héten belül a Bonyhádot és az Egert is vendégül látjuk, míg a karácsonyt megelőző játéknapon Szolnokon zárjuk az esztendőt.

 A teljes menetrend az alábbi linkre kattintva érhető el: http://hunbasket.hu/bajnoksag-musor/x1920/hun2b/csapat/9216

 A hét folyamán felvezető cikkekkel készülünk a bajnoki rajtra! Hajrá, Kosársuli!

 Nagy Benjámin
sajtóreferens

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés