Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ezúttal valóban elérkezett az idény legfontosabb mérkőzéséhez a Vásárhelyi Kosársuli. Szombat este a Salgótarján egy héten belül másodszor látogat a Hódtói Sportcsarnokba, a tét pedig adott: melyik csapat megy mennybe, azaz lép tovább a bajnoki fináléba (amelynek egyik résztvevője, a Baja már ismert), egyben jut fel az NB I/B Piros csoportjába, és melyik folytatja jövőre is a Zöld csoportban.
Az 1-1-re álló elődöntős párharc harmadik, mindent eldöntő meccsén egyszerű lesz a képlet: ha Tóth Tamás alakulata nyeri a rangadót, mi örülhetünk, amennyiben a vendégek hagyják el győztesen a pályát, akkor övék a diadal.

Nagyon kemény, szoros, fej-fej melletti és vélhetően végletekig felfokozott hangulatú összecsapásra van kilátás. Tóth Tamás a szerdai, tarjáni győzelemmel záruló meccs után azt mondta, revansra készül szombaton a Kosársuli, míg az Újpest elleni negyeddöntőben egy hasonló hárommeccses thrilleren túllevő vendégek is fogadkoztak, és all-in játékot fognak hajszolni a Hódtóiban.

 A taktika mellett a hideg fejnek fontos szerepe akad majd, hisz a csapatok jól ismerik egymást, sok újjal nem fognak előrukkolni – a nüanszok mellett a közönség ereje lehet hatással a végkimenetelre. Ami ezúttal formalitás, hogy az alapszakaszban kétszer vertük a Nógrád megyeieket, május 4-én 82-74-re múltuk felül őket, május 8-án pedig szoros meccsen 96-81-es arányban diadalmaskodtak.

 Az utolsó lépcsőfok sikeres megtétele a tizenhatodik hazai győzelmet jelentené zsinórban a bajnokságban, de a százszázalékos mérleg megtartásához vért szükséges izzadnunk. A jó egyéni megoldások mellett az összeszedett csapatjáték dönthet, és joggal reménykedhetünk, mindezek alapján hajszálnyival mi vagyunk az esélyesebbek.

 A mindent eldöntő harmadik mérkőzés 2019. május 11-én, szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Mondanunk sem kell, hogy minden szurkolóra, minden buzdító hangra duplán szükségünk van!

 A mérkőzésre a Kosársuli két főtámogatója, az MMBF Földgáztároló Zrt. és a Swietelsky Vasúttechnika Kft. jóvoltából a belépés ingyenes!

 Hajrá, Kosársuli!

 Nagy Benjámin, sajtóreferens

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés