Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Május 4-én, szombaton 18 óra 30 perckor a Hódtói Sportcsarnokban, hazai környezetben kezdi meg az NB I/B Zöld csoportjának elődöntős párharcát a Vásárhelyi Kosársuli. Az ellenfél a Salgótarjáni KSE, a tét pedig nem kisebb a két győzelemig tartó viaskodás során, mint a fináléba jutás, ezzel együtt a feljutás az NB I/B Piros csoportjába.

Tóth Tamás alapszakaszgyőztes csapata kettőből kétszer győzte le a szezonban az egyébiránt igencsak veszélyes nógrádi együttest, ennek ellenére nem lesz sétagalopp a következő egy hét. Így látja ezt vezetőedzőnk is. „Három hét telt el a negyeddöntőbeli továbbjutásunk óta, ez nagyon sok idő tétmeccs nélkül. Négy nap alatt sikerült elsőként bejutnunk a legjobb négy csapat közé és várhattuk az ellenfelünket a Tarján és az Újpest közül. Próbáltuk a szünetet hasznosan eltölteni, sok volt a rekreáció és az egyéni képzés is. Ismeri már egymást a két csapat nagyon jól, nagy meglepetések egyik oldalt sem várhatók. Herendic személyében a liga talán legsokoldalúbb játékosa erősíti a tarjáni keretet és tudni kell, hogy a légiósuk cseréjén kívül három játékost is igazoltak Békésről a téli szünetben. Ellenfelünknek is egyértelmű célja a feljutás, más eredmény csalódás lenne számukra. Persze ehhez lesz nekünk is beleszólásunk, nem adjuk senkinek könnyen magunkat” – fogalmazott Tóth Tamás.

 Ez lehet sorrendben a tizenötödik bajnoki győzelmünk lehet hazai környezetben. Nüanszok dönthetnek, ezt a DEAC U23 elleni negyeddöntős párharcban is tapasztalhattuk. „Minőségi játékosok alkotják a Salgótarján kezdőjét, de úgy gondolom, a mi keretünk is elég erős bárki ellen. Sok fog múlni a pillanatnyi formán és akár pár kimagasló egyéni teljesítmény is el tudja dönteni az elődöntő sorsát. Két győztes meccsig megy a párharc, így hét nap alatt akár három meccset is játszhatunk egymás ellen, biztosan nagy taktikai harc fog folyni a pályán. Bízok a játékosaimban, hogy közösen sikeresen tudjuk venni ezt az akadályt is. Sérültünk, betegünk nincs, teljes kerettel fogunk küzdeni és népes hazai közönség előtt szeretnénk bizonyítani ismét!” – mondta trénerünk.

 Valóban minden szurkolóra óriási szükségünk lesz!

  A Vásárhelyi Kosársuli-Salgótarjáni KSE összecsapás május 4-én, szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A második találkozót május 8-án, szerdán 19 órakor rendezik Salgótarjánban.

 A mérkőzésre a Kosársuli két főtámogatója, az MMBF Földgáztároló Zrt. és a Swietelsky Vasúttechnika Kft. jóvoltából a belépés ingyenes!

 Hajrá, Kosársuli!

Nagy Benjámin, sajtóreferens

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés