Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Április 12-én, pénteken 18 óra 30 perckor a Hódtói Sportcsarnokban kezdi meg az NB I/B Zöld csoportjának felsőházi rájátszását a Vásárhelyi Kosársuli. Az ellenfél a negyeddöntős párharcban a DEAC U23 lesz, a tét pedig nem más, mint az előny megszerzése a hétfői, debreceni második mérkőzésre.  Tóth Tamás együttese alapszakaszgyőztesként készül a tehetséges hajdúságiak ellen – nem ígérkezik sétagaloppnak a feladat,

hisz egyszer a Kosársuli, egyszer a DEAC diadalmaskodott a szezon során. Vezetőedzőnk úgy látja, nagyon kiegyenlített küzdelemre lehet számítani. „Az alapszakasz megnyerése után pár nap pihenőt kaptak a játékosok, de fejben már a negyeddöntőre készültünk. A sérültjeink utolérték magukat fizikálisan, ez mindenképpen örvendetes. Úgy gondolom, hogy hiába mi nyertük meg az alapszakaszt, talán mégis az erősebb ágra kerültünk a rájátszásban. Két ellenfelet akart mindenki elkerülni: a bajnokság végére jócskán megacélosodott Újpestet és a kompletten kiálló Debrecent. Nekünk mind a kettő ellenfelünk lehet, de az utóbbival már most farkasszemet kell néznünk” – fogalmazott.

  „Az utolsó előtti fordulóban 12 pontos vereséget szenvedtünk Debrecenben, a hibáinkból igyekszünk okulni és javítani rajtuk. Három A-csoportos játékosuk is van, ők a csapat mozgatórugói, készülünk belőlük. Rendkívül gyors és fizikális kosárlabdát játszanak, le kell lassítanunk őket mindenképp. A rájátszás egy teljesen más és új műfaj, itt már nem lehet hibázni, mert az könnyen egy-egy párharc végét is jelentheti. Éppen ezért teljes koncentrációra és fokozott fegyelemre lesz szükségem a csapatomtól, a legnehezebb párharcra számítok a negyeddöntők közül. 50-50% esélyt adok mind a két társaságnak, de természetesen csak a továbbjutásnak tudnék örülni. Kisebb gondjaink akadnak, mint bárki másnak is, de szeretnénk visszavágni a debreceni vereségért és a bravúrosan megszerzett pályaelőnyünkkel élni. Péntek-hétfő-péntek ritmusban rendezik a negyeddöntőket, ami számunkra teljesen szokatlan meccsnapokat jelent, de mint sok mindenhez már ebben a szezonban, ehhez is tudunk alkalmazkodni” – mondta a taktikát illetően trénerünk.

 Természetesen tisztesen felkészült a csapat, így a vásárhelyi drukkerek nyugodt szívvel várhatják a következő napok eseményeit: mindent meg fog tenni a gárda a továbbjutásért. A szívünk ugyanis a régi! „Kicsit más rotáció, más ritmus és más taktika fog jellemezni minket, de a szívünk a régi marad és annak vinnie kell tovább előre minket. Az elmúlt hónapokban nagyon sok pozitív visszajelzést és energiát kaptunk a szurkolóktól, ebben a párharcban is szükségünk van minden vásárhelyi kézre és torokra!” – zárta szavait Tóth Tamás.

 A Vásárhelyi Kosársuli - DEAC U23 mérkőzés április 12-én, pénteken 18 óra 30 perckor lesz a Hódtói Sportcsarnokban. Nagyon kelleni fog a szurkolás, legyünk minél többen!

 A mérkőzésre a Kosársuli két főtámogatója, az MMBF Földgáztároló Zrt. és a Swietelsky Vasúttechnika Kft. jóvoltából a belépés továbbra is ingyenes!

  Hajrá, Kosársuli!

  Nagy Benjámin, sajtóreferens

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés