Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az Országos Gyermek (u12) Bajnokság 6. fordulóját. Csak a felsőházban küzdő Gepárdok játszottak hazai pályán - de tartalékos csapatukkal nem számíthattak jobb eredményre:
Képek galériánkban: http://vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/406-2019-03-09-u12-v-gepardok-vs-szedeak-aranysakalok
Dicséretes a Rókák csapatának (képünkön) két győzelme és az ezzel járó csoport elsősége Szegeden.
Eredmények:

Eredmények:
2019.03.09. Hódtói Csarnok - FH_B csoport: 3. hely
Vásáhelyi Gepárdok – Szedeák Aranysakálok 60-70
Dobók: Morton 12, Vereb 10, Farkas 9, Domján 8, Sándor 6, Tóth és Niksics 5-5, Molnár és Baksics 2-2, Újvári 1, Venicz -.
Varga Zalán edző: „Nem volt könnyű dolgunk, hisz egy nagyon jó ill. gyors csapat ellen játszottunk, akik végig tudták tartani ezt a 10 pontos különbséget. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra, mivel majdnem minden játékosnak volt valamiféle kisebb-nagyobb sérülése, de mégis vállalták a játékot és apait-anyait beleadva küzdöttek a sikerért, ami sajnos elmaradt, de a szememben ez a küzdés, akarás sokkal többet ér mint egy győzelem.

 Kecskeméti KA Kismercik – Vásárhelyi Gepárdok 62-48
Dobók: Sándor 12, Vereb 10, Domján és Újvári 6-6, Farkas és Niksics 4-4, 9, 8, Tóth, Molnár és Venicz 2-2, Morton, Baksics és Búza -.
Varga Zalán edző: „Ezen a meccsen a legnagyobb hátrányunkat az jelentette, hogy nem hittük el, hogy győzhetünk. Végig hátrányból játszottunk, látszott a srácokon, hogy nagyon sokat kivett belőlük az első meccs, nagyon sok könnyű kosarat kaptunk, a mi befejezéseink pedig javarészt pontatlanok voltak. Az utolsó negyedben jött egy kisebb fajta fellángolás, de sajnos nem volt elég a győzelemhez.”

 2019.03.09. Szeged – AH_D csoport: 1. hely
Vásárhelyi Rókák - Szeged KE-Tigrisek 45-36
Dobók: Mohácsi 11, Búza 10, Sipos 5, Marczinka, Venicz és Budacsik 4-4. Tóth 3, Bencsik Zo. és Hackl 2-2, Bencsik Za. és Fejes -.
Varga Zalán edző: „Egy hasonló erőket képviselő csapatatot sikerült szép játékkal magabiztosan megverni. Sokat számított, hogy mindenki el tudott jönni erre a fordulóra, illetve, hogy amiket edzéseken gyakoroltunk nagyon szépen megvalósította mindenki. Gratulálok a csapatnak."

 Szentesi KK - Vásárhelyi Rókák 20-60
Dobók: Búza 25, Tóth 12, Mohácsi 10, Hackl 6, Fejes 4, Bencsik Zo.,  Bencsik Za. és Sipos 2-2, Budacsik 1, Marczinka és Venicz -.
Varga Zalán edző: „Kicsit megilletődve kezdtük a találkozót, hisz még nem találkoztunk ezzel a csapattal, ezért nem tudtok, hogy mire számítsunk, de se a védekezésünkkel sem pedig a támadásunkkal nem voltak problémák, így a forduló második meccsét is sikerült nagy előnnyel lezárni.”

 2019.03.09. Szeged – AH_E csoport: 3. hely
Szedeák Bikák - HSA Hattyúk 79-18
Dobók: Balogh 6, Gulyás 4, Rozsos 3, Oláh 3, Török 2.
Molnár Bence edző: „Nem tudtuk tartani a lépést gyorsabb ellenfelünkkel, így aztán sima vereség lett a vége.”

 HSA Hattyúk - Gyulasport Np.kft. 40- 46
Dobók: Oláh 15, Pásztor 9, Balogh 4, Szöllősi 4, Rozsos 2, Bordás 2, Gulyás 2, Pap 2.
Molnár Bence edző: „Ez a meccs már jobban alakult, viszont a harmadik negyedben képtelenek voltunk kosarat szerezni, így hiába a nagy hajrá nem tudtunk győzni.”

 2019.03.10. Szentes – AH_F csoport: 3. hely
HSA Pumák - Szecska Szöcskék 41 : 43
Dobók: Kárpáczi Jázmin 20, Dunai Boglárka 8, Szűcs Léna 6, Pinczér Cintia 5, Barna Ariella 1 és Vinczenti Eliza1 pont.
Kotormán Zsuzsa edző: „Örömmel indultunk a következő fordulóra, hisz az utazás mindig csapatépítést is jelent. Első mérkőzésünk egy kimondottan változatos, izgalmas játék volt.A harmadik negyed végére ellenfelünk tetemes előnyre tett szert, de az utolsó játékrészben a lányok kitűnő védekezése  visszahozta a nyerés lehetőségét. Az utolsó pillanatig nyitott volt a mérkőzés kimenetele. A vereség ellenére dicsérem a lányokat és gratulálok ellenfelünknek!”

 Böjtös BauRicsilla Kunszentmárton - HSA Pumák 35 : 55
Dobók: Kárpáczi Jázmin 18, Dunai Boglárka 14, Szűcs Léna 10, Pinczér Cintia 8, Barna Ariella 3 és Tősér Lili 2 pont.
Kotormán Zsuzsa edző: „Kevés pihenő után folytattuk a játékot,szerencsére a lányokon nem látszott a fáradtság. Az előző mérkőzés hangulata tovább tartott. Nagy lendülettel kezdtünk  és előnnyel zártuk az első negyedet. A második negyedben tovább láthattuk a lányok kiváló védekezését, növelhettük előnyünket. A fordulás után is hasonló játékkal rukkoltak elő  játékosaim,öröm volt látni a szép támadásokat és a védekezés példás volt!Köszönöm a lányoknak a mai teljesítményt,gratulálok a csapatomnak!”

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés