Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Nincs sok pihenője a Vásárhelyi Kosársulinak az NB I/B Zöld csoportjában: a vasárnapi, egri találkozót követően március 14-én, csütörtökön 18 óra 30 perckor hazai környezetben lép pályára Tóth Tamás csapata.
Az ellenfél az a KTE-Duna Aszfalt lesz, akik 7-14-es mérlegükkel a 11. helyet foglalják el a tabellán. Váradi Kornél szemtelenül fiatal gárdája a két fél decemberi találkozóján is alulmaradt (akkor 75-62-es arányban diadalmaskodtunk Kecskeméten),

ezen kívül idegenben kilenc mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni, azt is a sereghajtó Sopron otthonában.

 Hiába számít Nikola Vukcevic a bajnokság egyik legponterősebb játékosának, Kucsera Dániel és Fülöp Bence pedig lepattanózásban van ott a legjobbak között, nem sikerült úgy a szezonjuk a liláknak, mint ahogy szerették volna: több nyerhető meccsen maradtak alul egy-két ponttal, így minden esélyük elszállt a felsőházi rájátszást illetően. Erősségüket jelzi, hogy egy hónapja Óbudán a végjátékig pariban voltak a Kaszásokkal, semmiképpen sem szabad tehát félvállról venni az összecsapást.

 A mi szempontunkból nagyon fontos találkozó következik, hisz az egri vereség tükrében különösen számít minden kosár és minden pont a három hátralévő fordulóban. Eddig tízből tízet nyertünk a Hódtói Sportcsarnokban, a hibátlan mérleg megőrzésére szurkolóinkra különösen nagy szükségünk lesz!

 A Vásárhelyi Kosársuli-KTE-Duna Aszfalt NB I/B Zöld csoportos felnőtt bajnoki mérkőzés március 14-én, csütörtökön 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

 Hajrá, Kosársuli!

 Nagy Benjámin, sajtóreferens

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés