Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Az egyik legnehezebb hazai mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának 2018-19-es idényében. A listavezető ellenfele az ország egyik legtehetségesebb utánpótláscsapata, az Alba Fehérvár lesz szombat este a Hódtói Sportcsarnokban.
Ez lesz az egyetlen olyan találkozó februárban, amely során itthon lép pályára a Kosársuli.

A székesfehérváriak nem a legjobb formájukban pattogtattak az utóbbi hetekben, ám veszélyességüket mutatja, hogy az őszi mérkőzésen jó játékkal verték a mieinket. Tóth Tamás vezetőedző szeretné, ha revansot venne a gárda, így ennek szellemében nyilatkozott a meccset  megelőzően.

"Kiváló hangulatban várjuk a mérkőzést, ugyanis 2019-ben négyből négy mérkőzést nyertünk meg magabiztos játékkal. A soron következő ellenfelünknél  több NB I-es kiegészítő ember a nemzetközi kupában is érdekelt A-csoportos csapatot erősíti, sőt, van, aki már a felnőtt válogatottba is kapott meghívót.

Ősszel sajnos sima vereségbe szaladtunk bele Fehérváron, így kettőzött bizonyítási vággyal várjuk a szombat esti  visszavágót. Az Alba fiataljai pénteken Szegeden játszanak bajnoki meccset az A-csoportban, így haza sem utaznak, szállodában pihenik ki a fáradalmakat és készülnek ellenünk - várhatóan teljes kerettel. 

Nálunk hiányzások nehezítették a héten a felkészülésünket, kisebb sérülések és betegségek előfordultak. Közeledik az alapszakasz finise, így élesedik a harc a mezőnyben a csapatok között, mindenképpen a győzelem elérése a célunk a lelkes közönségünk előtt. Talán az egyik legnehezebb hazai mérkőzésünk előtt állunk, veszélyes társaság érkezik hozzánk.
Az ősszel még spanyol edző ült a kispadon Fehérváron, aki időközben átvette a felnőtt csapat irányítását, de őt a magyar utánpótlás válogatott egyik szakembere, Peresztegi Nagy Ákos váltotta, profi körülmények között fejlődnek a fehérvári fiatalok. 

Nem számítok könnyű mérkőzésre. Véleményem szerint közel a legjobbunkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy meg tudjuk őrizni a hazai makulátlanságunkat. Az elmúlt hazai bajnoki derbijeinken szinte mindig megtelt a lelátó és ez nagyon sok energiát adott a játékosaimnak. Szeretném, ha ismét megtelne a Hódtói és beleűznének minket egy újabb roppant értékes győzelembe!" - fogalmazott.

 A találkozó február 9-én, szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Előtte, 16 órától az U20-asok is összecsapnak a Budaörs ellenében.

A mérkőzésekre a Kosársuli főtámogatója, az MMBF Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés továbbra ingyenes!

 
Hajrá, Kosársuli!

Nagy Benjámin, sajtóreferens

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés