Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Hibátlan mérleggel zárta 2019 első hónapját a Vásárhelyi Kosársuli, így a csapat továbbra is vezeti az NB I/B Zöld csoportját. A három hazai sikert követően februárt idegenbeli derbivel kezdjük: pénteken a Concordia Motax KC Pápa otthonában lép pályára Tóth Tamás legénysége.

A két gárda őszi összecsapását kiváló utolsó negyeddel a mieink nyerték 92-80-ra, ám Vajda Józsefék otthon visszavágásra készülnek. A pápaiak rapszodikusan teljesítenek a bajnokságban, a jelenleg a tabellán elfoglalt 7. helyük 8 győzelemből és 8 vereségből tevődik össze – hazai környezetben is elég megosztott a mérlegük, négyszer győztesen, négyszer vesztesen hagyták el a parkettet. A legutóbbi fordulóban Baján léptek pályára, és szenvedtek sima, húszpontos vereséget.

Legveszélyesebb játékosuk az a Ryan Cook, aki az októberi találkozón 30 pontot szórt Vásárhelyen. A legjobb pontátlaga (18,6/meccs) Sonyák Bélának van - aki a Hódtóiban Murai Gáborhoz hasonlóan 12 pontot dobott.

 A Kosársuli 4-3-as idegenbeli mutatóval rendelkezik, és ugyanolyan összeszedett játékra lesz szükség az 5-3 eléréséhez, mint amit januárban mutatott a csapat a Hódtóiban.

 A Concordia Motax KC Pápa-Vásárhelyi Kosársuli február 1-én, pénteken 18 órakor kezdődik Pápán. A találkozót megelőzően, 16 órától az U20-asok is pályára lépnek.

 

Hajrá, Kosársuli!

 Nagy Benjámin, sajtóreferens

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés