Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Elkezdődik az NB I/B Zöld csoportjának második „félideje”, így a 14. fordulót hazai környezetben vívja a Vásárhelyi Kosársuli. Tóth Tamás csapatának ellenfele a Salgótarján lesz 2019 első mérkőzésén.
A legutóbbi mérkőzésen a mieinket legyőző Baja meglepő vereséget szenvedett Tiszaújvárosban, így egy esetleges siker ismét a tabella élére repítheti a Kosársulit. Ehhez a Salgótarjánnak is lesz egy-két szava.

Ughy Albert legénysége az 5. helyen áll, legutóbbi öt találkozójából hármat megnyert, kettőn kikapott. A két csapat legutóbbi, szeptemberi idénynyitó összecsapásán a Vásárhely diadalmaskodott, remek harmadik negyeddel múltuk felül az erős hazaiakat, akikkel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy idegenben eddig négyből négyszer vesztesen hagyták el a parkettet.

Legnagyobb erősségük, a horvát Dominik Herendic a bajnokság legkiemelkedőbb játékosa, 21,8 pontot átlagol, és minden mutatóban a legjobb tízben van.

A mieink veretlenek hazai pályán, a 6/6-os mérlegért küzdenek. A megszokottan összeszedett, jó csapatjátékkal ez a célkitűzés elérhető lesz.

 A találkozó szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Előtte, 16 órától az U20-asok is pályára lépnek.

 A találkozókra a Kosársuli főtámogatója, az MMBF Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés továbbra ingyenes!

 

Hajrá, Kosársuli!

 Nagy Benjámin, sajtóreferens

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés