Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Stílusosabban nem is zárhatná a 2018-as esztendőt a Vásárhelyi Kosársuli, mint az NB I/B Zöld csoportjának csúcsderbijével. December 21-én, pénteken 17 órától ugyanis a tabellán második Bajai Bácska FKE otthonában lép pályára Tóth Tamás listavezető csapata.

A bajaiak nagy magabiztossággal indították az idényt, az első öt meccsükből ötöt imponálóan nyerték meg, hogy aztán kikapjanak otthon az Újpesttől, míg idegenben az Egertől és a DEAC U23-tól is. Legutóbb otthon küzdelmes találkozón diadalmaskodott Cservék Csaba gárdája a Salgótarján ellen. így 8-3-as mérleggel fogadják a 9-2-vel álló mieinket. A bajaiaknál a rutinos játékosoktól a fiatalokig sokrétű mag állt össze, a nyár végi felkészülési mérkőzéseken ezt a Kosársuli is megízlelhette. Legjobbjuk, Jakab Péter 19 pontot átlagol a bajnokságban.

 A mieink számára egyben itt a nagy lehetőség, hogy picit elhúzzunk az élen, és még inkább megszilárdítsuk pozíciónkat. Remek formában, 5-0-s szériával várhatjuk a rangadót, amelyen a kiváló csapatösszhang ezúttal is aranyat érhet.

 A találkozót követően, 19 órától az egyhónapos szünetet követően U20-asaink is megmérkőznek, itt harmadik fog csatázni a negyedikkel – siker esetén előzhetnek a mieink.

 Hajrá, Kosársuli!

 

Nagy Benjámin, sajtóreferens

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés