Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Szombaton 18 óra 30 perckor a DEAC U23 ellen zárja a 2018-as esztendőt a Vásárhelyi Kosársuli – már ami a hazai pályát illeti.
A Hódtói Sportcsarnokban Tóth Tamás listavezető csapata az NB I/B Zöld csoportjában az egyébként szintén kiváló formában lévő debreceniek ellen kemény derbire számíthat, ugyanakkor favoritként léphetünk parkettre, utóbbi négy találkozónkat megnyertük. A cél nem lehet más, mint a két pont begyűjtése és a szurkolók megörvendeztetése az év zárásaképp a Hódtói Sportcsarnokban.

4-4 győzelemmel a háta mögött mind a két csapatnak egyetlen célja lehet, begyűjteni zsinórban az ötödiket! Tíz forduló után az élen állunk a tabellán, ami az eddig elvégzett munkánkat dicséri. Talán az eddigi legnehezebb hazai meccsünk következik, mert egy roppant elszánt és kellemetlen stílusú csapat látogat hozzánk” – kezdte az esélylatolgatást Tóth Tamás.
„Tóth Bence az utánpótlás válogatott irányítója, Kozák rutinos játékos fiatal kora ellenére, míg Omenaka egyre komolyabb szerepet tölt be az A-csoportos csapat keretében is. Célravezető szakmai munka folyik Debrecenben az elmúlt évek során, igazi csapatként működnek együtt a háttérben Becsky István elnök és Berényi Sándor vezetőedző kezei alatt, példaértékű a lojalitásuk, a motiváltságuk.
Gajic és Kovács sérülés miatt nem lesz bevethető nálunk, így a rotációnk is változik. Óriási tempót diktál a fiatal debreceni csapat agresszív letámadással fűszerezve, így maximális odafigyelést várok el a csapatomtól. Egyáltalán nem lesz könnyű meccs, közel azonos esélyeink vannak ellenfelünkkel a győzelemre, nem véletlenül fektették két vállra legutóbb a bajai csapatot sem. A naptári év és az alapszakasz első felének az utolsó hazai meccsére készülünk, ahol nagyon szeretnénk ismét nyerni, de ehhez az eddiginél is nagyobb szükségünk van a szurkolóinkra, mert együtt sokkal könnyebb elérni a célunkat!”

 Valóban minden drukkerre szükség lesz!

 A találkozóra a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés továbbra is ingyenes!

 Hajrá, Kosársuli!

 Nagy Benjámin sajtóreferens

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés