TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

Az NB I/B Zöld csoportjának 7. fordulójában csütörtökön lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli. Az ellenfél ezúttal az Újpest-MT lesz a Hódtói Sportcsarnokban. Az az Újpest, amelyik eddig öt mérkőzést játszott a most zajló bajnokságban, s ezekből kettőt megnyert, hármat elveszített. Na de milyen kettőn diadalmaskodott…

az utóbbi két körben találtak magukra ugyanis a lilák: előbb Debrecenben verték a DEAC U23-at, majd óriási meglepetést okozva a listavezető, bombaerős Baját múlták felül, ráadásul idegenben. Időközben kiestek a Hepp Kupából a Keresztúri Központi Suli ellen, ám így is igencsak veszélyes ellenfélnek számítanak.

Újpestnek mintegy 25 év után lett ismét NB I/B-s csapata, az abszolút újonc keretében ennek megfelelően zömében fiatal játékosok találhatók, ám a kezdőötösük egy rutinos, húszas évei végét járó stabil mag. Edzőjük az a szabadkai Stevan Cupic, aki néhány éve a Baja női csapatát irányította.

 A Kosársuli a fehérvári, valamint a Békés elleni vereséget követően szurkolói segítségével javítana, és Tóth Tamás csapata koncentrált, jó játékkal felülkerekedhet ellenfelén. A felnőttekhez hasonlóan az U20-asok is esélyesként lépnek pályára.

 A Vásárhelyi Kosársuli-Újpest-MT NB I/B Zöld csoportos felnőtt mérkőzés november 8-án, csütörtökön 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Előtte az U20-asok 16 órától mérkőznek meg.

 A találkozókra a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

Hajrá, Kosársuli!

 Nagy Benjámin
sajtóreferens

 

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés