Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Az elmúlt hétvégén megkezdődtek az Országos Kenguru Bajnokság küzdelmei is. A Vásárhelyi Villámok, a Szent István Általános Iskola diákjai - Patkós József testnevelő/edző vezérletével mindkét meccsüket megnyerték a "B" csoportban. A többi csapatunk "lejjebb" indult.
Fotók galériánkban:
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/355-2018-10-27-u11-v-parducok-vs-v-kacsak
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/355-2018-10-27-u11-v-parducok-vs-v-kacsak
Eredmények:

Hódmezővásárhely, Hódtói Sportcsarnok - "B" csoport: 1 hely
Vásárhelyi Villámok - ACS Baschet Oradea 42-30
Ld.: Molnár 14, Kis 8, Mészáros 5, Hartman 5, Szőnyi 4, László 2, Orovecz 2, Reményi 1, Skoda 1.
Patkós József edző: "Idei első mérkőzésünkön izgatottan vártuk a feldobás pillanatát. Ezt követően a vezetést megszerezve, nagyon fegyelmezetten, koncetráltan dolgoztak a fiúk, aminek meg is lett az eredménye a félidőben ( 27- 15). A fordulás után kicsit kapkodósabb játékot eredményezett a rohanás, eladott labda nem igazán volt, viszont sok üres riccer kimaradt a lerohanások végén. Összességében szépen játszottak a srácok, a betöréseket ügyesen oldották meg, dicséret a Csapatnak, szép volt!!!"

 Szedeák Bikák- Vásárhelyi Villámok  31-61
Ld: Molnár 13, Reményi 9, Mészáros 8, Kis 8, Skoda 7, Nagy 4, Hartman 4, Utasi 3,  Szőnyi 3, Orovecz 1.
Patkós József edző: "A második mérkőzésen is megvolt az összpontosítás, így a kezdés után a vezetést megszerezve már esélyt sem adtak a fiúk az ellenfélnek a fordításra. Örültem, hogy láttam az edzéseken gyakoroltakat játék közben is alkalmazták a gyerekek. Remek egyéni megoldásokkal, valamint ügyes passzokkal, leginkább gyors játékkal magabiztos győzelmet szereztek a forduló második mérkőzésén is. Bravó Fiúk! Hajrá Villámok! Irány az „A” csoport!"

Hódmezővásárhely, Hódtói Sportcsarnok - "E" csoport: 1. hely
Vásárhelyi Párducok - Vásárhelyi Kacsák 60-45

Kis -, Buzás 2, Schindler 5, Borus 6, Domján 10, Vígh -, Morton 1, Kokovai 4, Vereb 14, Búz 12, Soós 4, Baksics 2, Harmat -, Cseh -.

Pavlovics Vuk edző: "Az idei év első mérkőzését játszottuk, izgatottak voltak a fiúk. A meccsek előtt azt kértem, hogy játsszunk keményen és dolgozzunk együtt csapatként. Szép összejátékokat láthattak a nézők, a ziccereket pedig jó százalékkal értékesítettük. Egész mérkőzésen magabiztosan vezettünk, a negyedik játékrészt kivéve mindegyiket megnyertünk."

Szegedi Vadmacskák - Vásárhelyi Párducok 40 - 41

Kis -, Buzás 2, Schindler 4, Borus 1, Harmat -, Domján 17, Vígh 1, Morton 1, Kokovai 9, Vereb 4, Soós 1, Cseh 1, Búz -.

Pavlovics Vuk edző: "A szegedi lányok ellen játszottunk, a tét a csoportelsőség volt. Keményen védekeztek a Vadmacskák, sok ügyes és magas lánnyal volt dolgunk. Eleinte meg voltunk illetődve, idővel sikerült felvenni a versenyt küzdeni akarásban. Sok hibával játszottunk, érezhető volt, hogy mindkét csapatnak ez a második meccse. Végig hittünk a győzelemben, egy percig sem adtuk fel. Pontszegény meccsen és izgalmas végjátékban sikerült nyernünk. Gratulálok a Csapatnak és szeretném kiemelni a Szülőket is, végig bíztattak minket, köszönjük a szurkolást!"

Hódmezővásárhely, Hódtói Sportcsarnok - "E" csoport 3. hely
Vásárhelyi Párducok – Vásárhelyi Kacsák 60:45 (15:12; 15:8; 5:4; 14:6; 13:15)
Pontszerzők: Hackl T. 3, Balázs G. 9,Bozó M. 3, Hegyes Cs. 11, Gedai B. 4, Mohácsi D. 15.
Szarka Dávid edző: "Egy meghatározó ember hiányával voltunk kénytelenek pályára lépni, sajnos nem ezen múlott. Sem védekezésben, sem támadásban nem tudtuk azt megvalósítani amit edzéseken gyakorolunk. Kijavítjuk hibáinkat és a következő fordulóban eredményesítjük tudásunk. Gratulálok az ellenfélnek, sok sikert nekik a következő csoportban."

Vásárhelyik Kacsák – Szeged KE Vadmacskák 41:54 (10:11; 3:16; 7:7; 7:11; 14:9)
Pontszerzők: Kónya E. 3, Hackl T. 1, Balázs G. 7, Bozó M. 5, Hegyes Cs. 5, Gedai B. 1, Soós D. 2, Mohácsi D. 12, Becsei I. 5.
Szarka Dávid edző: "Két meccset játszottunk egymás után. A második negyedet eltekintve végig egál meccset játszottunk a frissebb szegedi lányok ellen. Sokat hibáztunk támadásban és a rengeteg eladott labda megbosszulta magát. Van mit kijavítani. Fel a fejjel, hajrá Kacsák!"

Szeged, Radnóti Gimn. - "H" csoport 1. hely
HSA Sasok - Szeged KE Rókusi Mókusok 62-34
Vásárhely: Balázs 2, Héjja 1, Mucsi 2, Pap 7, Török 7, Szőllősi 5, Bordás 2, Pásztor 16, Balogh 25.
Czibere Zoltán edző: "Kár, hogy csak egy meccset játszhattunk - remekül helytálltak a lányok!!
 

 

 

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés