Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Nehéz mérkőzés vár a hétvégén a Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapatára. Tóth Tamás sora október 28-án, vasárnap 15 órakor Székesfehérváron vendégeskedik, az ellenfél az Alba Fehérvár U23 lesz a bajnokságban.

 Az az Alba Fehérvár U23, amely fiatal keretének megfelelően az NB I/B Zöld csoportjának „sötét lova”.

A tehetséges, ambiciózus gárda veszélyességét jól jelzi, hogy simán verték az Óbudát, majd az Egert és a Kecskemétet is – más kérdés, hogy első vereségüket épp az előző fordulóban szenvedték el, a Baja otthonában kaptak ki 90-69-re. Érdekesség, hogy mindössze négy olyan játékos játszik náluk, akik a 20. század szülöttjei, a többiek mind 2000-esek, vagy annál fiatalabbak. Többen az NB I-es élcsapat ajtaján dörömbölnek.

 Azért a mieinket sem kell félteni: öt mérkőzés után négy győzelemmel állunk, a soproni kisiklást követően hihetetlen végjátékkal diadalmaskodtunk legutóbb a Pápa ellen. Reméljük, hogy folytatódik a nyerő széria és elhozzuk a két pontot az Alba Regia Sportcsarnokból!

 Szintén Székesfehérváron lép pályára U20-as csapatunk: az ellenfél az a Budaörsi DSE lesz, amelynek tagja a Kosársuli korábbi játékosa, Kis Molnár Zoltán is.

 Hajrá, Kosársuli!

 Nagy Benjámin
sajtóreferens

 

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés