Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Október 6-án, szombaton 18 óra 30 perckor ismét hazai környezetben lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli: az NB I/B Zöld csoportjának harmadik fordulójában az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

A két csapat nagyon jól ismerheti egymást, hisz az előző idényben ötször játszottak egymás ellen: az alapszakaszban egy 86-74-es és egy 91-88-as Kosársuli-győzelmet követően a playoff párharcban előbb 91-82-re nyertek a kisalföldiek, majd „helyretette” a világ rendjét a vásárhelyi gárda, és két sikerrel behúzta a külön csatát.

Nyáron kissé átalakult a győriek kerete, ráadásul edzőt is váltott a klub, immár Kozma Tamással veszik fel a kesztyűt. A bajnokság első fordulójában fontos győzelmet arattak a DEAC U23 otthonában, majd hazai pályán szenvedtek súlyos, huszonkilenc pontos vereséget a Bajától.

A Kosársuli ezzel szemben két kiváló végjátéknak köszönhetően Salgótarjánban és Tiszaújvárosban is diadalmaskodni tudott, így egyértelműen esélyesként várja Tóth Tamás legénysége a szombati ütközetet.

Szombaton 18 óra 30 perckor a Hódtói Sportcsarnokban Vásárhely-Győr rangadó, előtte 16 órától az U20-asok meccselnek. Hajrá, Kosársuli!

A találkozóra a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

Nagy Benjámin

sajtóreferens

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés