Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

A CB Basket HUSRB/1602/32/0004 projekt keretében szombat/vasárnap Szabadkán egy nemzetközi tornán vettek részt 2006-os kosarasaink. A rendkívül erős mezőnyben két szerb csapatot legyőzve csoportelsők lettek Kelemen Balázs és Pavlovics Vuk tanítványai, de a döntőt elvesztették a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia ellen.
Eredményeik:

Spartak Szabadka - Vásárhelyi Cápák 44-46
Kosársuli: Angyal 19,  Bacsa 9 , Kis 7, Prozlik -, Nagy 2, Wolf 1, Molnár -, Vass 2, Borus 2, Domján 2, Kádár 2.
Kelemen Balázs edző: "Az első félidőben jól működött a védekezésünk csak nehéz helyzetekből tudott az ellenfelünk kosarat dobni. Támadásban megvoltak a helyzeteink, sok dobást rontottunk, nem tudtunk előnyhöz jutni. A második félidőben egy nagyon kemény és zárt védekezésre váltott a szabadkai csapat. Sok volt az eladott labda, amiből leindítottak minket. A negyedik negyedre sikerült megtalálnunk az ellenszert a zárt védekezésük ellen és végül megnyertük a mérkőzést."

Petrovgrad Zrenjanin - Vásárhelyi Cápák 40-49
Kosársuli: Angyal  19, Bacsa 7, Kis 13, Prozlik 2, Nagy -, Wolf -, Molnár -, Vass -, Borus 4, Domján 2, Kádár 2,
Kelemen Balázs edző: "Alacsony szerkezetű, agresszív védőcsapatnak bizonyult az ellenfelünk. Egész mérkőzésen űztek minket, agresszívan támadták a labdát. Próbáltuk támadásban kihasználni a magasságbeli fölényünket , amiből sok kosarat dobtunk. A szoros végjátékban jól védekeztünk, támadásban pedig jó döntéseket hoztunk, így megnyertük a mérkőzést."

Kecskeméti KA - Vásárhelyi Cápák 36-26
Kosársuli: Angyal 9, Bacsa 4, Kis 7, Prozlik -, Nagy -, Wolf -, Molnár 4, Vass -, Borus 2, Domján -, Kádár -.
Kelemen Balázs edző: "Egy héttel ezelőtt pont ezzel a Kecskeméttel mérkőztünk meg amikor 30 pontos vereséget szenvedtünk. Most viszont a fiúk nagyon motiváltak voltak, mindent próbáltak megtenni, hogy nyerni tudjunk, ami sajnos a végére nem jött össze. Jó játszottunk, 35 percig egál meccs volt, mint védekezésben mint támadásban voltak kisebb nagyobb hibák - amit igyekszünk majd kijavítani és próbáljuk őket elkapni a következő megmérettetésben."

Gratulálok a csapatnak a tornán elért 2. helyezéshez!!
Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés