Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Az elmúlt bajnoki szezon egyik vásárhelyi sikercsapata az U16 volt, akik egész szezonban az ország legjobb kadett együttesei ellen játszottak. Abból a gárdából a legjobb három játékos eligazolt, de akik maradtak szombat/vasárnap Pécsen megtették az első lépést az Országos Főtáblára jutásért. Czibere Zoltán 2003-as születésű tanítványai  mindhárom kiváló ellenfelüket legyőzve, csoportelsőként – kedvező pozícióból várhatják a mindent eldöntő következő kétnapos tornát.
Czibere Zoltán így értékelte csapata jelenlegi helyzetét:

“A nyáron távozó Dékány és Fulai nagyon nagy szerepet játszott a 2003-as korosztály korábbi hatalmas sikereiben, így sajnos - főleg mezőnyposzton - jelentősen meggyengültünk. Azonban most az eddig  kevesebbet játszó, de szintén nagyon tehetséges játékosaink léptek előtérbe és kapnak az eddiginél jóval nagyobb feladatokat a mérkőzéseken. Ők ezt az első fordulóban nagyon jól megoldották és ennek köszönhetően sikerült minden meccsünket megnyernünk. A jelenlegi kerettel egyelőre szeretnénk feljutni az országos főtáblára és ott minél jobban szerepelni!”

Eredményeik:
Vásárhely Kosársuli - PVSK Nemzeti KA 88-76
Kosársuli: Buka -, Ságodi 7, Knyur 15, Balogh 19, Filak 7, Megyesi 9, Kovács, Pánczèl 24, Szántó -, Németh 7.
Czibere Zoltán edző: „Rendkívül jól kezdtük a mérkőzést (16-3). Nagyon agresszív védekezésünknek köszönhetően sok labdát szereztünk, ès ebből könnyű kosarakat dobtunk. A pécsi csapat a negyed végére rendezte sorait (25-18). A második negyedtől kezdve a mezőny embereink végig fault problémákkal küzdöttek és ennek köszönhetően nagyon sokat puhult a védekezésünk.  Az utolsó negyedre maradt a döntés ahol kijött az iszonyatos győzni akarásunk, ès ennek köszönhetően magunk javára tudtuk fordítani a mèrkőzést és megérdemelt győzelmet arattunk!”

 Miskolci EAFC- Vásárhelyi Kosársuli  40-98
Kosársuli: Buka 4, Ságodi 10/6, Knyur 19/15, Balogh 25/6, Filak 12/6, Megyesi 10, Kovács 12/12, Pánczèl 6, Szántó -,
Czibere Zoltán edző: „Ismét rendkívül jól kezdtük a meccset (20-4), nagyon agresszív volt a védekezés és extra a támadó játék! Az első 6 (!!!) tripla kísérletünk a gyűrűben kötött ki. Ennek köszönhetően gyorsan eldöntöttük a mèrkőzést, és viszonylag könnyed játékkal hoztuk a második győzelmünket is. Összesen 15 hármast dobtunk be a meccsen!”

 Vásárhelyi Kosársuli  Bajai KK 93-37
Kosársuli: Buka 13/3, Ságodi 11, Knyur 2, Balogh 15/3, Filak 11/3, Megyesi 4, Németh 16, Kovács -, Pánczèl 19, Szántó 2.
Czibere Zoltán edző: „A második nap a bajai csapat várt ránk. A kicsit álmosabb kezdés után, kihasználva magassági fölényünket sima győzelmet arattunk a Baja felett is. Gratulálok a fiúknak a remek hétvégi szerepléshez!”

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés