TAO felhívás - Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosársuli Szimpatizánsok!
Megkaptuk az MKOSZ jóváhagyó határozatát, így kezdhetjük máris a támogatások összegyűjtését a 2018/19-es évadra. Segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását. A támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, a NAV utalja nekünk a befizetett társasági adó egy részét. Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

A Vásárhelyi Kosársuli 2005/2006-os születésű Németh László Gimnázium és Általános Iskolába járó játékosaiból álló "Miami Heat" junior NBA csapat hatalmas sikert ért el. Utasi Gábor testnevelő tanár beszámolója szerint az egész éves versenysorozat zárásaként július 1-én vasárnap rendezték Budapesten a jrNBA League Hungary döntőjét. Az ország  legjobb négy iskolai csapata abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Magyarország - Litvánia világbajnoki selejtező mérkőzés felvezetéseként mérhette össze egymással tudását az impozáns Tüskecsarnokban.
A bajnokság befejező rendezvényén a Németh László Gimnázium, Általános Iskola csapata mellett két zalaegerszegi és egy tiszaújvárosi iskola képviseltette magát. Izgalmas mérkőzéseket láthatott a szülőkből, hozzátartozókból és barátokból álló mintegy 30 fős vásárhelyi szurkolótábor. Iskolánk végül a negyedik helyen végzett. A gyerekek mindent megtettek a pályán és tudásuk legjavát nyújtva büszkén vehették át az oklevelet Gordan Gilicek, egykori NBA játékostól, aki a liga képviseletében tekintette meg a meccseket. Az esti válogatott mérkőzést pedig, a VIP szektorból szurkolhatták végig és még Hanga Ádámmal is sikerült egy közös szelfit készíteni.

Az alapszakasz utáni eredmények: 

A bajnokság alapszakaszának végeredménye:

A rájátszásban a 2 konferencia első 8 helyezettje vett részt.

Keleti Konferencia negyeddöntő:
A 2. helyen végzett vásárhelyi fiúk a 7. Békést kiverve a legjobb négy közé jutottak.

Miami Heat - Washington Wizards 78 - 51 (23-8, 13-19, 32-10, 10-14)
NLG: Zsóri Zsolt 10, Csókási Máté 17/3, Bacsa Rajmund 10, Wolf Noel 2, Kis Viktor 9, Forrai Szabolcs 4, Gedai Balázs 7, Utasi Zsombor 2, Kádár Zsolt 8, Bácsi Bernát 6, Angyal Medárd 2.
edző: Utasi Gábor testnevelő

Keleti Konferencia elődöntő:
Szoros küzdelem után sikerült két ponttal nyerni a Mezőtúr ellen, így a vásárhelyi fiúk bejutottak a Keleti Döntőbe.

Miami Heat – Atlanta Hawks 73 - 71 (5-16, 33-22, 17-13, 18-22)
NLG: Zsóri Zsolt 6, Csókási Máté 5/3, Bacsa Rajmund 6/3, Wolf Noel 2, Kis Viktor 10, Forrai Szabolcs -, Gedai Balázs 13, Utasi Zsombor 4, Kádár Zsolt 9, Bácsi Bernát 4, Angyal Medárd 13.
edző: Utasi Gábor testnevelő

Keleti Konferencia döntő:
A Tiszaújváros egyértelműen jobb volt, főleg hogy idegenben játszották a meccset. A vereségtől függetlenül második helyezettként sikerült eljutni az Országos négyes Döntőre, Budapestre – a Tüske Csarnokba.

Toronto Raptors – Miami Heat 85 - 62 (25-17, 12-8, 24-18, 18-12)
NLG: Zsóri Zsolt 6, Csókási Máté 20/3, Bacsa Rajmund 4, Wolf Noel 2, Kis Viktor 8, Forrai Szabolcs 2, Gedai Balázs 9, Utasi Zsombor 6, Kádár Zsolt 1, Bácsi Bernát 2.
edző: Utasi Gábor testnevelő

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés