Kérünk minden szurkolónkat, hogy adóbevallásakor gondoljon ránk:
adószámunk: 18454040-2-06

Az elmúlt hétvégén, május 18-20 között rendezte meg az MKOSZ az Országos Gyermek (u12) Dzsemborit, Pécsen. A Vásárhelyi Kosársuli válogatottja, mivel 2. lett a dél-keleti régióban – így bejutott a Döntőbe. Az elmúlt négy bajnoki szezonban ez a remek teljesítmény immár harmadszor sikerült: a 2003-as Rakéták, a 2004-es Kobrák után ezúttal a 2006-os Cápáknak is. Magyarország legjobb 16 fiúcsapata immár harmadik éve nem döntőt játszik (életre/halálra), hanem az MKOSZ céljának megfelelően csak játszanak egy jót.
Kelemen Balázs edző rövid beszámolója, plusz néhány fotó:

Először is gratulálni szeretnék a fiúknak az egész éves munkájukhoz és köszönet a szülők támogatásához. Pavlovics Vuk kollégámmal nagyon örülünk ennek a sikernek, és a gyerekek remek helytállásának.

A lebonyolítás úgy történt, hogy a 16 egyesület játékosait 16 vegyes csapatba osztották. A Cápák játékosai három különböző együttesbe kerültek. A Bordó Hunbákba: Kis Viktor, Wolf Noel, Angyal Medárd, Domján Bálint, Molnár Dávid. A Sötétkék Lufikba: Kruzslicz Alex, Bacsa Rajmund, Patócs Richárd, Nagy Noel, Ujvári Márk. A Citrom Muttonba: Kádár Zsolt, Borbáth Kristóf, Varga Ádám, Vass Marcell. Ráadásul mi ketten edzők egy negyedik csapatot kaptunk, amely Narancs Drazsék néven zalaegerszegi, kőbányai illetve debreceni játékosokból tevődött össze. Mindegyik csapat 4 mérkőzést játszott a hétvége alatt.
Úgy a játékosok, mint az edzők szerintem jól érezték magukat. Az étkezésekkel és a szállással is elégedettek lehettünk (amikért ráadásul még fizetni sem kellett), a rendezés is színvonalas volt. Köszönet mindezért az MKOSZ-nek és a pécsi házigazdáknak.

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés