Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk a még hiányzó 25 millió forint TAO támogatási lehetőségünk megszerzésében! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Az elmúlt hétvégén befejeződött az u16-os korosztály bajnoksága is. A Kosársuli 2002/2003-as csapata Nyíregyházán, az Országos "B" Döntőn zárta a szezont. Czibere Zoltán tanítványai ezúttal is mindent megtettek a siker érdekében, de az idősebb, erősebb, magasabb ellenfelekkel szemben ezúttal is csak a tisztes helytállás jött össze - győzelem sajnos nem.
Egész éves kimagasló munkájuk révén Kelet-Magyarország 4. legjobb csapataként az országos bajnokság 16. helyét szerezték meg, ami igencsak dicséretes teljesítmény.
Eredményeik:

Soproni SI KA - Vásárhelyi Kosársuli 80-57
Kosársuli: Fulai 5, Dékány 9, Knyur (-), Balogh 6, Gyurkovics 1, Megyesi 4, Németh 5, Botka 13, Bodócsi 2, Kozma 3, Pánczél 4, Karsai 5.
Czibere Zoltán edző: „Nagyon álmosan kezdtük a mérkőzést, sem támadásban sem védekezésben nem találtuk a saját ritmusunkat és ezt a Soproni csapat kegyetlenül megbüntette. A mérkőzés elejétől fogva rohantunk az eredmény után és sajnos nem volt esélyünk a győzelemre ezen a mérkőzésen.”

 Vásárhelyi Kosársuli - Kosárlabda Akadémia Pécs 53-70
Kosársuli: Fulai 6, Dékány 8, Knyur 3, Balogh 14, Gyurkovics 2, Megyesi 2, Németh(-), Botka 6, Bodócsi 2, Kozma 2, Pánczél 8, Karsai (-).
Czibere Zoltán edző: „A második meccsünkön a Pécs ellen már sokkal jobban játszottunk. A védekezésünk összeállt és rengeteg eladott labdába kényszerítettük bele ellenfelünket, de ezeket a lehetőségeket sajnos nagyon gyenge százalékkal értékesítettük. Így újabb vereséget szenvedtünk a pontosabban játszó akadémiai csapat ellen.”

 Vásárhelyi Kosársuli – Körmendi Törpördögök 72-84
Kosársuli: Fulai 9/3, Dékány 10/6, Knyur 5/3, Gyurkovics 19/9, Megyesi (-) , Németh 2, Botka 17/9, Bodócsi(-), Pánczél 10, Karsai (-).
Czibere Zoltán edző: „Talán a szezon legjobb negyedével kezdtünk a Körmendi csapat ellen (29-11). A második tízpercre azonban magára talált ellenfelünk és csökkentette a különbséget a félidőre (39-32). A harmadik negyedben még tartottuk előnyünket egy darabig, azonban fault problémáink, és sérülések miatt is elfogytunk a mérkőzés végére - így ezt a mérkőzést is elvesztettük. Végeredményben az  Országos Kadett Bajnokság 16. helyén végeztünk. Gratulálok a fiúknak, akik az egész évben elképesztő munkát végeztek és szívüket-lelküket kitették a pályára!!!”

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés