Kérünk mindenkit, hogy segítsenek nekünk a TAO pénzek megszerzésében!!
Egyesületünk ebből finanszírozza a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadását.
Ez a támogató cégnek egy fillérjébe sem kerül, csak jó szándék kérdése.
Bővebben klubunk elnökétől: dr.elekandras@t-online.hu

 

9 pontos vereséget szenvedett az NBI/B felsőházának 13. helyéért folyó párharcot a Győr otthonában a Kosársuli. A két győzelemig tartó párharc második felvonását szombat este 18:30-kor rendezik a Hódtói Sportcsarnokban. Vas Péter, a hazaiak "cséká"-ja azt mondja, mindenképpen győzelemmel búcsúznának a közönségüktől, vele beszélgettünk röviden a meccs előtt.

- Nem sok különbség van a 13. és a 14. hely között, ráadásul az alsóházba csúszás is biztos már. Van még tétje a hétvégi mérkőzésnek?

- Természetesen van! Nem így terveztük a szezont, tudtuk, hogy bődületesen nehéz lesz, hiszen itt már nem csak 4-5 jó csapattal kell bajnokságot játszani, hanem 10-12 szinte azonos erősségű együttes ellen, ez tényleg az elit. Mindez azonban nem változtat azon, hogy nem jött össze a legjobb 8-ban, de még a 10-ben sem maradni. Ez viszont már teljesen lényegtelen, hiszen szombaton azokért kell játszanunk, akik a rossz idény ellenére is kitartottak mellettünk: több százan szurkoltak érünk minden hazai bajnokin a kudarcok ellenére is. Nekik szeretnénk törleszteni, nagyon hálásak vagyunk a kitartásukért!

- Nem szeretnék sokat foglalkozni az idei idénnyel, de egy kérdésre már biztosan tud választ adni. Hogyan sikerült az utolsó helyen zárni az alapszakaszt?

- Ennek szerintem nagyon sok összetevője van. Ezek közül az egyik a már említett bombaerős mezőny. Emellett nem volt sok szerencsénk sem, hiszen nem volt állandó a keretünk sem, szinte mindig sérült volt valaki. Rossz volt a sorsolásunk is, 4 nagyon erős csapattal csaptunk össze az elején, és a sok vereség az önbizalmunknak sem tett jót. Tavaly nagyon jól kezdtünk, ami megalapozta a folytatást. Most mi kerültünk nehéz helyzetbe, és utána már nem találtuk magunkat... Jó példa erre az is, hogy múlt héten Győrben az utolsó negyedben senki sem mert vállalni a döntő helyzetekben, meg is lett az eredménye...

 - Hogyan a tovább?

- Az első csalódottságon túl már kicsit a következő szezonra kacsintgatunk. A zöld jelölésű, alsóház sem olyan egyszerű, de azt hiszem sok tapasztalatot gyűjtöttünk ebben az évben. Ha tudunk tanulni mindebből, akkor a következő évben sikeresebbek lehetünk eggyel lentebb. Viszont ne rohanjunk ennyire előre, hiszen a győriek a sorosak! Bár 13-as nem szerencsés szám, most viszont mindenképpen meg akarjuk csípni legalább ezt a helyezést!

 A Hódtói Sportcsarnokban a május 8-én szombaton 18:30-kor kezdődő Kosársuli-Győr mérkőzésre sem kell belépőjegyet váltani az MMBF Földgáztároló Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. támogatásának köszönhetően.

 

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

Szerencsejáték

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés