Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2019/2020-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Az egyesület „gyilkos” távoli dobásairól, kötélidegeiről, kimagasló védőjátékáról és kiváló fizikumáról is híres és saját nevelésű 34 éves kosarasa 10 éve tért vissza az NB I/A-s Dombovártól, hogy számtalan sikerrel és nagy győzelemmel örvendeztesse meg a kék-sárga szurkolókat. A rajongóknak azonban nem kell megijedniük, hiszen a sportoló ezután a pálya mellől, a szakmai stábban segíti majd a vásárhelyieket.

Bővebben ...

Az idényzáró találkozó következik a Vásárhelyi Kosársuli számára a 2018/19-es idényben. Az NB I/B Zöld csoportjának harmadik helyéről a péntek este kezdődő harmadik meccs dönt a vendéglátó és az Óbudai Kaszások közt.  Hosszú szezon végéhez érkeztek el a csapatok, amelyekben egy biztosan közös: mindketten szeretnék megszerezni a bronzérmet.

Bővebben ...

Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. Tóth Tamás edző vezényletével a Hódtói Sportcsarnokban becsülettel tréningezik a csapat, a szeptember 22-i, Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 Mind a klubot, mind a bajnokságot illetően történtek változások.

Bővebben ...

A bronzéremért zajló párharc második mérkőzésén lépett pályára szerdán a Vásárhelyi Kosársuli. Tóth Tamás csapata a vásárhelyi nyitótalálkozót 80-69-es arányban megnyerte, így annak reményében néztek farkasszemet a vendéglátó Óbudai Kaszásokkal, hogy egy esetleges siker a szezon szép lezárását is jelenthetné. 
Sajnos a fáradtság jelei ezúttal is megmutatkoztak mindkét alakulaton

Bővebben ...

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Kosársuli a „CB Basket HUSRB/1602/32/0004” projekt utolsó hazai rendezvényét. A szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klubbal közösen rendezett „Határ-menti kosárlabda játékok” nevet viselő uniós együttműködés újabb állomása is kiválóan sikerült. Hasznos, tanulságos és emlékezetes mérkőzéseken vannak túl a csapatok. Ezúttal a 2005-ös és 2006-os korosztályok mérték össze erejüket a két és fél napos program közel 20 mérkőzésén.

Bővebben ...

A bronzcsata második felvonása következik szerdán az NB I/B Zöld csoportjában. 18 órától a Vásárhelyi Kosársuli az Óbudai Kaszások otthonában lép pályára, méghozzá annak a reményében, hogy egy esetleges győzelemmel bebiztosítja a harmadik helyet a bajnokságban.Az első találkozót múlt szombaton Tóth Tamás csapata nyerte, a Hódtóiban jó végjátékkal sikerült felülmúlni Saeed Armaghani alakulatát 80-69-es arányban.

Bővebben ...

Utolsó mérkőzéséhez érkezett az NB I/B Zöld csoportja a Vásárhelyi Kosársuli számára. A bronzéremért zajló párharc befejező felvonása képp az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba, az 1-1-es állás következtében ez a négyszer tíz perc hivatott dönteni a harmadik hely sorsáról. A hosszú idény végeztével szoros összecsapásra volt kilátás előzetesen, és amint az várható volt, végül a picivel jobb koncentráció, valamint a frissesség döntött – sajnos nem a mi javunkra.

Bővebben ...

Az NB I/B Zöld csoportjának harmadik helyéért zajló párharc első mérkőzésén lépett pályára szombat este a Vásárhelyi Kosársuli. Az ellenfél, az Óbudai Kaszások nem érkezett feltartott kézzel a Hódtói Sportcsarnokba, ahol sokáig igencsak szoros összecsapást láthatott a nagyérdemű – a végén a mi ünneplésünkkel.

Bővebben ...

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés