Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk a még hiányzó 25 millió forint TAO támogatási lehetőségünk megszerzésében! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

 

Az Alba Fehérvár fiatal, tehetséges csapata ellen folyatódott az NB I/B Zöld csoportja a Vásárhelyi Kosársuli számára. A 19. fordulóban hazai környezetben lépett pályára Tóth Tamás alakulata, a Hódtói Sportcsarnokban a visszavágás volt a cél az ősszel elszenvedett fehérvári vereségért. A listavezető először és utoljára pattogtatott közönsége előtt ebben a hónapban, így természetesen a kilencből kilencedik hazai siker elérésének reménye asszisztálhatott a legmegfelelőbben a Kosársuli-szimpatizánsok számára.

Bővebben ...

Az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC otthonában lépett pályára péntek este a Vásárhelyi Kosársuli. Tóth Tamás együttese annak a szellemében utazott az ország nyugati felére, hogy egy esetleges győzelemmel újabb lépéssel közelebb kerül a csapat az alapszakasz első helye felé. A listavezető mieink ugyanakkor nem számíthattak sétagaloppra, hisz egyrészt a győriek bármikor, bárkit, bárhol képesek legyőzni, másrészt az őszi vásárhelyi siker visszavágása fűtötte a vendéglátókat.

Bővebben ...

Az egyik legnehezebb hazai mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának 2018-19-es idényében. A listavezető ellenfele az ország egyik legtehetségesebb utánpótláscsapata, az Alba Fehérvár lesz szombat este a Hódtói Sportcsarnokban.
Ez lesz az egyetlen olyan találkozó februárban, amely során itthon lép pályára a Kosársuli.

Bővebben ...

  1. meccsére készül az NB I/B Zöld csoportjában a Vásárhelyi Kosársuli. A listavezető ellenfele az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győr lesz február 15-én, pénteken a Széchenyi István Egyetem csarnokában.
    A mérkőzésen - amelyet a 16. fordulóból halasztották el a győriek kérésére - nem lesz könnyű dolga Tóth Tamás gárdájának. A győrieket október elején magabiztosan, 101-87-re verte a Hódtóiban a Kosársuli, azóta az idegenbeli mérlege 4-4-re módosult Kozma Tamás fiatal és tehetséges csapatának, míg hazai pályán 6-3 a mutatójuk.

Bővebben ...

Egyetlen hazai februári mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli. Tóth Tamás csapatának ellenfele szombaton az Alba Fehérvár lesz a Hódtói Sportcsarnokban.
Immár hivatalosan a 19. fordulót rendezik az NB I/B Zöld csoportjában, és nyugodtan mondhatjuk: őszi mumusunkkal nézünk farkasszemet. A két gárda október végi összecsapását viszonylag simán nyerték az Alba Regia Sportcsarnokban a vendéglátók, a 78-62-es végeredmény amolyan józanító pofonként jött a mieinknek, hisz azóta csupán egyszer szenvedtünk vereséget a bajnokságban. 

Bővebben ...

A felnőttcsapat menetelésre mellett kiválóan alakul eddig a 2019-es esztendő a Vásárhelyi Kosársuli U20 számára is. Tóth Tamás fiatal gárdája a parádés szezonkezdet után 2018 végén kissé megrogyott, négy vereséget szenvedett öt találkozón, ám az újévre sikerült összekapnia magát a brigádnak, így egyelőre újabb ötös győzelmi szériánál tartanak.
Mindez pillanatnyilag a tabella negyedik pozíciójához elegendő, ám vélhetően nagy lesz még a harc az alapszakasz hátralévő öt fordulójában. Ezek során először február 15-én, pénteken Győrbe látogat a csapat, majd az Újpest, az Óbuda, az Eger és a Baja következik a március végi zárásig.

Bővebben ...

Január 20-án ért véget az Országos Kiemelt Kadett Bajnokság alapszakasza. U16-os csapatunk a 7-8. helyen végzett a keleti csoportban, így osztályozóra kényszerült a négy Kelet-Magyarországi régió bajnokainak győztesével, a MEFC-cal. Múlt vasárnap Miskolcon, majd utána kedden mérkőzött meg a két csapat. A rájátszás tétje a főtáblán maradás volt, tehát – hogy melyik csapat folytathatja tavasszal is a kiemelt bajnokságban. Ez végül Czibere Zoltán és Molnár Csaba tanítványainak sikerült.
Eredmények:

Bővebben ...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely
Hódmezővásárhely
MJV Önkormányzata
Swietelsky Magyarország

 

Bodrogi Bau

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés