Tanulóév... Ezt szokták mondani, amikor egy csapat fiatalabb ellenfeleinél - de a legjobbak között szerepel. A Kosársuli 2002/03-as együttese főként 2003-as születésűekből áll.
A 2017/18-as szezonban az Országos (16 csapatos) Felsőházba jutás volt a cél, amit  szeptemberben két tornán teljesítettek (2-2 győzelem, 1-1 vereség mutatóval). A 14 meccses alapszakaszt a keleti 7. helyen zárták, de utána a Nagykőrös ellen (az Olaszországba szerződött Bánfi Balázs nélkül is) sikerült kiharcolni a bennmaradást. A tavaszi hat fordulóban nem jött össze sajnos egyetlen győzelem sem - de így is résztvevői lehetnek a május 11-13 között megrendezésre kerülő "B" Döntőnek - ahol az országos 9-16. helyezések kerülnek majd eldöntésre.
Tavaszi eredményeik:

Bővebben...

Már a találkozó elején eldöntötte a győzelem sorsát a Nagykőrös a Hódtói Sportcsarnokban. A sérülésektől tizedelt Kosársuli csak futott az eredmény után, és végül elvesztette utolsó alapszakaszbeli derbijét. A kék-sárgák a folytatásban azért küzdenek majd, hogy a B csoport elitligájában maradjanak a következő szezonban.

Bővebben...

Remek teljesítményt nyújtott a bajnokságban Vas Péter csapata, amelynek az utolsó két fordulóban elszenvedett nem várt vereségek miatt a végén nem sikerült a legjobb négybe jutnia. Így is minden dicséretet megérdemelnek a fiúk - és edzőjük a 2017/18-as szezonért.

Eredmények:

Bővebben...

A Csongrád megyei kosárlabdasport iránt érdeklődőknek nem kell bemutatni a szegedi Molnár-dinasztiát. Molnár Csaba korábban élvonalbeli játékosként és edzőként egyaránt nagy sikereket ért el, és alapítója volt a Szedeáknak is. Ráadásul, ahogy mondják, nem esett messze az alma a fától, hiszen mindhárom fia a kosárlabdát választotta. A többszörös magyar válogatott András jelenleg az élvonalbeli Debrecent erősíti, míg Miklós és Bence a B csoport elit ligájában, a piros csoportban pattogtat, sőt szombaton 18:00-kor farkasszemet néznek majd a Vásárhelyi Kosársuli-Nagykőrös derbin. Egyértelmű volt tehát, hogy édesapjukat, Molnár Csabát kérdezzük a találkozó előtt.

Bővebben...

A Békéssel játszik kétfordulós, kuparendszerű párharcot a Vásárhelyi Kosársuli a kiesés elkerüléséért. A mostani idényre két házasra alakított NBI/B-s elit, piros elnevezést kapó csoportban maradásért a békésiek és a vásárhelyiek mellett a győriek és a bonyhádiak küzdenek majd. A play-out első összecsapása most vasárnap, április 22-én 18:30-kor lesz a Hódtói Sportcsarnokban, míg a visszavágóra április 27-én pénteken 19.30-kor kerül sor Békéscsabán.

Bővebben...

Múlt hétvégi vereségével az NBI/B Piros Csoportjának utolsó helyére csúszott vissza a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák szombaton 18:00-kor a Nagykőrös ellen javítanának. A dolgukat azonban igencsak megnehezíti az a sérüléshullám, ami végigsöpört a gárdán.

Bővebben...

Az utolsó, nyolcadik fordulóval véget értek az u12-es Országos Gyermek Bajnokság küzdelmei. A Kosársuli 2006-os válogatottjának nagy volt a tét a 3-7. Régió felsőházának "A" csoportjában: amennyiben megszerzik Szegeden a második helyet, akkor az összetett pont versenyben is a 2. helyen végeznek. Pavlovics Vuk és Kelemen Balázs tanítványai megoldották a feladatot, a Baját legyőzve döntőbe jutottak. A csapat megismételte tavalyi u11-es sikerét, idén is az ország legjobb 16 csapata közé jutottak.
A többi csapatunk az alsóház  utolsó fordulóját Vásárhelyen, a Hódtóiban játszotta, váltakozó sikerrel.
Eredmények:

Bővebben...

Sági Ákos (képünkön) 2006-os városi válogatottja elérte a nagy célt: szombati második helyével bejutott a területi Döntőbe, ahol 6 megye legjobbjai küzdenek meg az Országos Dzsemborira jutásért.
Patkós József fiúcsapata a Szent Istvános Villámok, és Czibere Zoltán lányai - az NLG-s Bombázók tornagyőztesként zárták a hétvégi fordulót csoportjaikban.

Varga Franciska fotói galériánkban:
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/322-2018-04-06-u11-bombazok-vs-pumak
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu/galeria/category/323-2018-04-07-u11-villamok-vs-rokak

Eredmények:

Bővebben...

Főtámogatók

MMBF

Hmvhely

Hódmezővásárhely

MJV Önkormányzata

Szerencsejáték

Keress Minket a Facebook-on is

Belépés