Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

2018.10.27. Hódtói - "B" csoport: 1. hely 

Vásárhelyi Villámok - ACS Baschet Star Oradea 42 - 30
Ld.: Molnár 14, Kis 8, Mészáros 5, Hartman 5, Szőnyi 4, László 2, Orovecz 2, Reményi 1, Skoda 1.
Patkós József edző: "Idei első mérkőzésünkön izgatottan vártuk a feldobás pillanatát. Ezt követően a vezetést megszerezve, nagyon fegyelmezetten, koncentráltan dolgoztak a fiúk, aminek meg is lett az eredménye a félidőben ( 27- 15). A fordulás után kicsit kapkodósabb játékot eredményezett a rohanás, eladott labda nem igazán volt, viszont sok üres ziccer kimaradt a lerohanások végén. Összességében szépen játszottak a srácok, a betöréseket ügyesen oldották meg, dicséret a Csapatnak, szép volt!!!"

 Szedeák Bikák - Vásárhelyi Villámok  31 - 61
Ld: Molnár 13, Reményi 9, Mészáros 8, Kis 8, Skoda 7, Nagy 4, Hartman 4, Utasi 3, Szőnyi 3, Orovecz 1.
Patkós József edző: "A második mérkőzésen is megvolt az összpontosítás, így a kezdés után a vezetést megszerezve már esélyt sem adtak a fiúk az ellenfélnek a fordításra. Örültem, hogy láttam az edzéseken gyakoroltakat játék közben is alkalmazták a gyerekek. Remek egyéni megoldásokkal, valamint ügyes passzokkal, leginkább gyors játékkal magabiztos győzelmet szereztek a forduló második mérkőzésén is. Bravó Fiúk! Hajrá Villámok! Irány az „A” csoport!"

 2018.11.24. Szolnok - "A" csoport: 3. hely

 Szolnoki Sasok - Vásárhelyi Villámok 99 - 29 
Ld.: Molnár 9, Szőnyi 5, Pósa 5, Kis 4, Mészáros 2, Reményi 2, Orovecz 1, Utasi 1.  

Vásárhelyi Villámok - ACS Baschet 1 Star Oradea 30 - 133
Ld: Molnár 10, Mészáros 5, Reményi 4, Kis 4, Szőnyi 3, Skoda 2, Utasi 1.
Patkós József edző: "A mérkőzésre kissé meggyengülten, 10 játékossal, csere nélkül érkeztünk. Ebben a fordulóban már a legjobbak között pattogtattuk a labdát. Ez meg is látszott a játékon, óriási lendülettel söpört végig rajtunk mindkét ellenfél. Próbáltunk ellenállni, védekezésben nem valósult meg amit kértem, nem tudtuk lassítani a játékot, rengeteg lerohanásból szerzett kosarat kaptunk, a mi dobásaink pedig sajnos pontatlanok voltak."