2019.01.26. Vásárhely – „A” csoport: 1. hely

 Vásárhelyi Gepárdok - Tiszai Virágok 46-52
Gepárdok: Baksics M. (-), Bán B. 2, Budácsik T. (-), Domján A. 4, Morton A. 14, Molnár K. (-), Niksics A. 2, Sándor Zs. 1, Tóth D. 14, Vereb T. 4, Farkas M. 5.
Varga Zalán edző: „Nem kezdtük jól a meccset, érződött az egész csapaton, hogy nem vagyunk ott fejben, nagyon sok könnyű és üres helyzetünk maradt ki, amit az ellenfelünk könyörtelenül büntetett. A második félidőben már sokkal szebb volt a játékunk képe, szépen járatták a gyerekek a labdát, megtaláltuk az üres helyzeteket, de ellenfelünk magassági és erőnléti fölényét nem bírtuk kijátszani. Gratulálok a csapatnak, mert óriásit küzdöttek!”

 ACS Baschet Star Oradea - Vásárhelyi Gepárdok 49-58
Gepárdok: Baksics M. (-), Bán B. 2, Budácsik T. 2, Domján A. 6, Morton A. 14, Molnár K. 4, Niksics A. 2, Sándor Zs. 4, Tóth D. 4, Vereb T. 5, Farkas M. 8, Újvári M. 7.
Varga Zalán edző: „A kezdésünkkel most nem volt probléma, hisz az első három negyedet a fegyelmezett játékunknak köszönhetően magabiztosan hoztuk. A befejezéseinket is jóval nagyobb százalékban értékesítettük, mint az első meccsen, a problémánk az utolsó negyeddel volt ahol produkáltunk egy 20-8-as etapot, aminek csak azért nem lett "komolyabb" következménye, mert az első három negyedet mi nyertük hasonló aránnyal. Gratulálok a csapatnak!”

 A Dél-Keleti (3. számú) Régió végeredménye 4 forduló után: 1. Vásárhelyi Gepárdok

Folytatás az összevont 3-7. Régiók Felső-Házában