Kedves Szülők! Tisztelt Szurkolóink és Szimpatizánsaink! Segítsenek nekünk, máris kezdhetjük a 2020/2021-as TAO támogatások megszerzését! Ezt a pénzt csak utánpótlás korú sportolóinkra költhetjük, a Kosársuliban edző és versenyző gyerekre.
Ha van ötletük, írjanak bátran: dr.elekandras@t-online.hu

 

Gyermek kupa 1. forduló

2017.10.07. Hódtói Sportcsarnok – „E” csoport: 2. hely

Vásárhelyi Farkasok - Vásárhelyi Kishódok  49-45
Ld.: Nagy 11, Mika 10, Csala 6, Német 5, Tóth 5, Albert 5, Szunyog 2, Baranyi 1.
Patkós József edző: „Az idei első meccset a hasonló adottságú Farkasokkal kezdtük. A mérkőzés kezdetétől végig szoros volt az eredmény, sajnos a rengeteg kihagyott dobásunk és az eladott labdáink miatt. Ennek ellenére az utolsó játékrész is a mi vezetésünkkel kezdődött, majd több védekezési hiba egymás után gyorsan megbosszulta az addigi hibákat így az ellenfél átvette a vezetést. Egyenlíteni még sikerült, de egy újabb hiba és az ellenfél ismét vezetett, majd zárásként dobtak még egyet. Három negyedet nyertünk az utolsóban visszaadtuk az addig megszerzett előnyünket. Kár érte. Jó hajtós meccs volt, remélem a hibákból tanulunk.”

 Vásárhelyi Kishódok - Szeged KE Madách 73-26
Ld.: Szunyog 15, Nagy 14, Németh 13, Csala 9, Baranyi 7, Tóth 7, Albert 6, Soós 2.
Patkós József edző: „Az első meccs nagy csatája után új erőre kapva léptünk pályára. A feldobástól kezdve uraltuk a mérkőzést, főként egyéni akciókkal domináltunk. Örülök, hogy több játékos is 10 ponthoz közeli eredményt tudhat a neve mellett. Hajrá Fiúk! Csak így tovább!”

Gyermek kupa 2. forduló

2017.11.11. Szeged, Radnóti - "E" csoport: 2. hely

Vásárhelyi Kishódok - Szeged Gazellák  39-59
Ld.: Német 11, Nagy 8, Szunyog 5, Mika 4, Baranyi 3, Csala 2, Kóczé 2, Nagy 2, Tóth 2.
Patkós József edző: "Az ellenfél szerkezetileg és technikailag is felülmúlt minket. Sajnos nagyon sok kihagyott ziccerünk volt, amit az ellenfél legtöbbször megszerzett. A védő lepattanókkal is hadilábon álltunk. A befejezések hiányoztak, jobban kell figyelni!"

 Kisújszállás - Vásárhelyi Kishódok 42-53
Ld.: Németh 21, Csala11, Tóth5, Nagy 4, Soós 3, Varga 2, Albert 1, Mika 1, Szunyog 1, Baranyi 1, Kóczé 1.
Patkós József edző: "A mérkőzést kicsit kapkodva kezdtük, de gyorsan megnyugodtak a fiúk és végig vezetve hozták a meccset. Bementek a dobások és a hasonló szerkezetű csapat ellen a lepattanók is jöttek. Német és Csala külön dicséretet érdemel, mind támadásban illetve védekezésben, de összességében mindenki jól dolgozott!"